evrovizija, švica Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

902623_106-intervju-prva1 Svet24.si

Županja odprtih vrat, ki deli stanovanja in ...

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

košček pl Reporter.si

Podjetje očeta Erike Žnidaršič dobilo 100 ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

eč
0 27.11.2014 14:12:27

Še vedno verjame

Profimedia
Haris Vučkić za Newcastle United ne igra, a verjame, da ima še prihodnost v tem klubu.

Čeprav je minilo že kar nekaj časa, kar je Haris Vučkić nazadnje zaigral za Newcastle United, 22-letnik iz Slovenije še vedno verjame, da ima prihodnost na stadionu St James' Park. Otoški mediji so ga praktično že prečrtali, enako velja za veliko število navijačev angleškega prvoligaša, toda Vučkić se ne misli kar tako predati.


"Moj cilj je jasen, želim postati nogometaš, ki bo redno igral za člansko ekipo Newcastle Uniteda," je poudaril otrok Domžal in nadaljeval: "Upam, da mi bo uspelo, vem pa, da moram biti potrpežljiv. Držim pesti, da bom spet dobil priložnost za dokazovanje. Če ne, pa bom jasno moral naprej. Dejstvo je, da moram vseeno gledati na svojo kariero."

Po več kot letu dni brez tekme v črno-belem dresu se zaveda, da obeti niso ravno najboljši, precej večja verjetnost je, da ga bo Newcastle United januarja spet posodil drugam. In za zdaj bi se sprijaznil tudi s tem. "Nič ne bi imel proti, videli pa bomo, kaj se bo zgodilo. Moram se usesti za mizo s trenerjem Alanom Pardewom, zanima me, kakšne so njegove misli. Nato bova sprejela odločitev, ki bo najboljša in zame in za klub. Zdaj sem starejši. Nisem več 'U-21'. Moram igrati v članski kategoriji, le tako se bom še naprej razvijal. Prav tako sem dobro pripravljen. Že dve sezoni sem 'fit'," je še pristavil nogometaš, ki je bil v preteklosti že posojen Cardiff Cityju in Rotherham Unitedu.

Članki iz rubrike