evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Ana Bucik, Kris Jogan Njena.si

Sanjska poroka slovenske alpske smučarke

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

tp
tp
0 02.11.2014 11:44:28

Kek: Ne smemo iskati alibijev

Grega Wernig
Slovensko obarvana Rijeka je proti ekipi Slaven Belupo iz rok izpustila priložnost, da se vodilnemu Dinamu približa na štiri točke zaostanka.

Zagrebčani so se namreč na gostovanju s Splitom razšli brez zadetkov, za četo Matjaža Keka pa je bil to drugi zaporedni remi (1:1). Čeprav je imela Rijeka premoč, pa je na koncu ni znala unovčiti. "To je bila tekma, kjer živiš v negotovosti, če ne zabiješ drugega zadetka. Namesto, da bi že v prvem polčasu kronali premoč, smo drugi del slabo začeli, rezultat pa je bil na koncu korekten. Slaven Belupo je bil borben, sam pa nisem zadovoljen z rezultatom in z igro nekaterih posameznikov," je bil kritičen Kek, ki ga v četrtek že čaka težko gostovanje pri Feyenoordu. 

"V tem ritmu tekmovanj ne smemo iskati alibijev. To je ritem evropskih tekem, ki ga moramo sprejeti in ne razmišljati o tem, ali smo utrujeni ali ne. Trenutno imamo nekaj težav z igralci, ki se vračajo po poškodbi, naša težava pa je tudi ta, ker ob Andreju Kramariću nimamo napadalca, ki bi bil sposoben zabijati," je za klubsko spletno stran še dodal štajerski strateg. Goran Cvijanović je igral do 81. minute, Miral Samardžić pa ni stopil v igro.

Članki iz rubrike