Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
30.07.2014 16:22:14
Deli članek:

Kako dolgo bo počival Mihelič?

dvsc.hu

Najmlajši kapetan vijoličastih si je poškodoval stegensko mišico.

Nogometaši Debrecena so prvo tekmo 3. kroga kvalifikacij za ligo prvakov odigrali že v torek zvečer. Na svojem stadionu so z 1:0 (0:0) ugnali BATE Borisov, edini gol je v enajsti minuti nadaljevanja dosegel Ibrahim Sidibe, ki je bil uspešen z bele točke. V udarni madžarski zasedbi je zaigral tudi slovenski dvojec, a je bil Rene Mihelič na igrišču le dobre pol ure, Dalibor Volaš je igral do 62. minute.

Kot smo že poročali, je moral najmlajši kapetan v zgodovini Maribora predčasno z igrišča zaradi poškodbe, ki menda ni nedolžna. Začutil je močno bolečino v stegenski mišici in v vsakem primeru ga čaka nekaj počitka, kako dolgo bo trajal, pa bo znano po četrtkovem pregledu.

Po dvoboju smo se pogovarjali z Daliborjem Volašem, ki je bil zadovoljen s končnim rezultatom. "Tekma je bila zelo težka. V prvih tridesetih minutah so bili gostje boljši tekmec, nato nam je uspelo vzpostaviti ravnotežje na igrišču. Razvili smo svojo prepoznavno igro in bili v nadljevanju podjetnejši,"  je dejal napadalec madžarskega prvaka, in nadaljeval: "Ustvarili smo si kar nekaj priložnosti. Mislim, da smo bili boljši ravno za to enajstmetrovko, čeprav nam v izdihljajih tekme ni uspelo realizirati res velike priložnosti. Zmaga z 1:0 je za nas zelo dobro izhodišče, se pa zavedamo, da nas čaka še devetdeset peklenskih minut. Vseeno verjamem, da si bomo izborili napredovanje."
dvsc.hu