piran, električni avtobus, strunjan, odsluženo vozilo Svet24.si

Po sedmih letih le še za odpis, vseeno tudi v ...

formula-1 Svet24.si

Madžari vlagajo desetine milijonov v dirkališče

mulj, prevalje, poplave Necenzurirano

Eni smo bili solidarni, drugi so bogateli. In temu...

jernej vrtovec pl Reporter.si

Odkar so mu grozili, Jernej Vrtovec le redko še ...

pogacar mourinho Ekipa24.si

Mourinho izzval Pogačarja, zdaj pa je Portugalec ...

Milena Zupančič 1 Njena.si

Poklon Mileni Zupančič za hraber boj z boleznijo

luka doncic reklama Ekipa24.si

Vsi govorijo o Dončićevem izboru pesmi v kultni ...

nu
nu
3 16.06.2024 20:22:35

Takšnega selektorja pa še ne: Nasmejani Kek svojim 'modelom' in navijačem poslal noro sporočilo!

Martin Metelko
Matjaž Kek kar ni mogel prehvaliti svojih varovancev.

Slovenija je na svoji prvi tekmi na evropskem prvenstvu v Stuttgartu remizirala z Dansko. Danci so sicer silovito začeli, si priigrali kar nekaj priložnosti in povedli, v drugem polčasu pa je končni izid 1:1 postavil Erik Janža.

Slovenci so bili v drugem polčasu precej boljši nasprotnik, niso se ustrašili favoriziranega tekmeca, veselja pa ni skrival niti po navadi zadržani slovenski selektor Matjaž Kek."Čestitke fantom. Nismo bili v vseh situacijah najboljši. Videti je bilo, da so bili nekateri malo preveč impresionirani nad vzdušjem na stadionu. Že v prvem polčasu smo imeli situacije, ki bi jih morali realizirati, ta odbitek Erika Janže pa nas je nagradil za vse, kar so fantje dali na igrišču. Res jim čestitam.
Pa še nekaj, če koga, potem spoštujem vsakega, ki je danes prišel iz Slovenije in je navijal za Slovenijo. Fantastična atmosfera, fantom pa res čestitke. Odigrali so pošteno tekmo proti dobremu nasprotniku, ampak mislim, da smo si zaslužili tole točko.
To so posebni modeli. To je nekaj, kar je težko nadzorovati. Emocije včasih delajo v eno včasih v drugo stran. Namesto, da bi se po prejetem zadetku povlekli nazaj, so še naprej pritiskali in dosegli zadetek. Res jim čestitam za ta karakter, pomagala pa je tudi energija s tribun. To je bila dobra tekma, to je pravo evropsko prvenstvo," je v pogovoru za televizijo Slovenija povedal Kek.

Značke: kek, danska, euro, slovenija

Članki iz rubrike