uber, dunaj Svet24.si

V tujini Uber deluje dobro in zgledno, zakaj se ga...

formula-1 Svet24.si

Madžari vlagajo desetine milijonov v dirkališče

janša, grafit Necenzurirano

Kaj se je slovenska desnica naučila od Donalda ...

vila frantar zabret Reporter.si

Razkošje slovenskih milijonarjev na 920 ...

pogacar tour Ekipa24.si

Kaj pa olimpijske igre? Pogačar o naslednjemu ...

Timi Max Elšnik, Zara Seničer Njena.si

Slovenski nogometaš: Prihaja dojenček!

slovenija 1 Ekipa24.si

Joj, kakšna tekma! Dramatična končnica na tekmi...

nu
nu
1 13.06.2024 11:30:30

Kakšno presenečenje! Kakšno glasbo vrtijo naši nogometaši? Kdo je didžej? Ne boste verjeli ...

Martin Metelko
Kakšna glasba se vrti v slovenskem taboru?

Slovenski nogometaši so že od torka v Wuppertalu, kjer se bodo pripravljali na tekme evropskega prvenstva. Prvi trening so opravili v sredo, vzdušje v reprezentanci pa je odlično. Ker imajo kar precej prostega časa, si ga razumljivo krajšajo tudi s poslušanjem glasbe, marsikoga pa je presenetilo, kaj odmeva iz zvočnikov.

Verjetno ni nihče pričakoval, da bodo Slovenci vrteli glasbo nekdanje slovenske glasbene skupine Game Over, kdo opravlja vlogo didžeja, pa je danes razkril Petar Stojanović."Poslušamo res vse vrste glasbe. Danes zjutraj, ko smo se zbudili, sem na avtobusu jaz skrbel za glasbo. Želeli smo se spomniti malo na domačo Slovenijo, posledično smo vrteli slovenske pesmi. Pred tekmami poslušamo slovenske pesmi, to nam da nekaj dodatne motivacije," je razkril Stojanović.

Kdo pa je najbolj popularen didžej v ekipi? "To sta Jasmin Kurtić in Josip Iličić. Trenutno se največ posluša Game Over, pa nova slovenska navijaška pesem 'Sloveniji v čast', malo tudi Oliverja Dragojevića, pa Murat & Jose 'Od ljudi za ljudi', zdaj pa tukaj pred vami stojim že kar nekaj časa in ne bi vedel, kaj poslušajo zdaj," je v smehu zaključil priljubljeni Peki.

Članki iz rubrike