elektrika x Svet24.si

Slovenija z najdražjo elektriko v Evropi?

Ariana Grande Svet24.si

Ariana Grande spregovorila o nasilju na ...

zala tomašič Necenzurirano

Kaj so vam mediji zamolčali o Zali Tomašič

logar irgl pl Reporter.si

Mora Janša Logarja dobesedno vreči iz SDS, da bo...

slovenija bolgarija Ekipa24.si

Konec čakanja! Slovenija bo danes po 24 letih ...

Videti je, kot bi speča deklica odpirala oči Odkrito.si

Mrtva deklica, ki mežika ...

slovenija 3 Ekipa24.si

V stilu! Slovenski nogometaši so navdušili s ...

nu
nu
6 11.06.2024 13:14:50

Noro, kaj slovenske nogometaše čaka na prvem treningu v Wuppertalu! Iz Nemčije so napovedali ...

Luka Vovk
Izjemna napoved prvega treninga v Wuppertalu.

Slovenska nogometna reprezentanca bo danes v popoldanskih urah odpotovala v Nemčijo, najprej v Düsseldorf, od tam pa še z avtobusom do 40 kilometrov oddaljenega Wuppertala. Tam bo baza slovenske izbrane vrste, ki bo v sredo predvidoma okrog 11. ure opravila tudi prvi trening na tamkajšnjem igrišču. 

Mesto z nekaj več kot 300 tisoč prebivalci bo torej v naslednjih dneh dom slovenskih nogometašev, tamkajšnji prebivalci pa so že pripravljeni, da pozdravijo varovance Matjaža Keka. Še več, jutri bo na treningih izbrane vrste več kot 4000 gledalcev oziroma navijačev, pretežno otrok, ki si bodo ogledali odprti trening. Zanimanje za brezplačne vstopnice je bilo ogromno, vse so zelo hitro pošle, po poročanju regionalnih medijev so morali zaprositi celo za dodatne. Nekaj jih bo na voljo še na dan odprtega treninga, predvsem so jih prihranili za morebitne slovenske navijače. 

In ne le to: v okolici stadiona bo tudi spremljevalni program, napihljivi gradovi za otroke, kakopak tudi hrana in pijača, pravi nogometni praznik torej. In vse to le zato, da bi na treningu videli Jana Oblaka, Benjamina Šeška in ostale ... 

Članki iz rubrike