asteroid Svet24.si

Mimo Zemlje drvi asteroid v velikosti nogometnega ...

poletje, pahljača, vročina Svet24.si

Preprosti triki, kako ohladiti dom, če nimate ...

litijska-stavba Necenzurirano

Naš denar gre za njihove nagrade in jahte. Zato, ...

IMG_6225 Reporter.si

Slovenec je lahko le nemočno besnel ob ...

kek (3) Ekipa24.si

Noro! Kek osupnil, glejte, česa Slovenci niso ...

marjetka in rudi.pg Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marjetka in Rudi še bolj ...

stojanovic ronaldo slovenija portugalska Ekipa24.si

Padajo rekordi! Česa takšnega še ne, na liniji ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
0 11.06.2024 09:04:49

Šeškov agent razkriva, da se bo vse zgodilo že zelo kmalu in pravi: Ima samo en pogoj!

Luka Vovk
Kje bo svojo kariero nadaljeval Benjamin Šeško, ni samo eno najbolj aktualnih in vročih vprašanj v slovenskem športu, temveč v svetovnem nogometu, svetovnem športu. Izjemni slovenski napadalec ni zgolj eden največjih svetovnih nogometnih talentov, temveč se je po izjemni sezoni v Leipzigu dokončno afirmiral kot eden najboljših napadalcev na svetu. Nič čudnega, da za njim norijo številni nogometni velikani. A kdo bo dobil boj zanj? Po odgovore smo se obrnili na njegovega agenta Elvisa Bašanovića.

Nismo sicer šli delat raziskave, nismo povprašali strica Googla, toda zdi se nam, da ne pretiravamo, vsaj ne veliko, če zapišemo, da je Benjamin Šeško trenutno nogometaš, ki je najbolj »v trendu«. O katerem se največ piše, ki se ga vsak dan znova povezuje z megalomanskim prestopom iz Leipziga, ki naj bi bil vreden najmanj 50 milijonov evrov.

Prestop slovenskega nogometnega dragulja je tako zelo aktualen, da redno o njem piše tudi najbolj znani nogometni novinar na svetu, sloviti Italijan Fabrizio Romano. Že to pove dovolj o tem, kako vroč je popularni Beni. Brali smo lahko o tem, da je Šeško postal celo tako popularen, da so si ga zaželeli Savdijci, ki so na njegov naslov poslali nemoralno ponudbo. Takšno, ki je večina nogometašev verjetno ne bi zavrnila. Kar 30 milijonov evrov letne plače bi lahko Šeško zaslužil, če bi se odločil, da bi se namesto v enega največjih evropskih klubov preselil v arabski svet. A to je nekaj, kar 21-letnika iz Radeč ne zanima.


Bašanović: Postavil je samo en pogoj!
Kaj pa ga zanima? Kot je poudaril njegov agent Elvis Bašanović, ga je Beni prosil, da njegov klubski status reši še pred začetkom prvenstva stare celine, ker želi na EP oditi čiste glave in brez kakršnihkoli motečih dejavnikov. "Verjetno se vsi zavedamo, da bi bilo njegov status z vidika prodaje bolje reševati po evropskem prvenstvu, saj je EP največji oder v evropskem nogometu. Verjamem, da bo tako naredila večina igralcev, vendar je Benjamin vnovič pokazal, da je poseben in koliko mu pomeni igranje za svojo državo. Glede prestopa v tuj klub oziroma morebitne nove pogodbe z Leipzigom je postavil samo en pogoj! Da mora biti njegov status za naslednjo sezono rešen pred prvo tekmo na evropskem prvenstvu! V naši agenciji se ..."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: šeško, euro

Članki iz rubrike