profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
7 20.03.2024 12:33:18

Cesar razkril, kdo vse ga kliče za vstopnice s Portugasko: "Prišlo bi 60 tisoč ljudi, klice pa dobivam iz ..."

Profimedia
Slovenska reprezentanca bo danes v večernih urah odpotovala na Malto.

Slovenska nogometna reprezentanca bo danes popoldne odpotovala na Malto, kjer jo v četrtek ob 19. uri čaka prva pripravljalna tekma za letošnje evropsko prvenstvo v Nemčiji. V slovenskem taboru, ki ga je pretresla smrt v družini selektorja Matjaža Keka, napovedujejo igro na zmago, saj takšni izidi prinašajo samozavest.  Na novinarski konferenci na Brdu pri Kranju je namesto selektorja Keka, ki je bil odsoten zaradi smrti v družini, svoje misli pred tekmo strnil pomočnik Boštjan Cesar. Poudaril je, da so priprave potekale dobro in brez večjih težav, vse treninge je opravil tudi Benjamin Verbič, ki je bil malce načet, manjše skrbi ima le Sandi Lovrić.

"Nekatere spremembe bomo v ekipi opravili že na prvi tekmi, zadnje informacije bodo igralci dobili danes. Nikakor ne bomo pustili, da Malta vodi igro, ampak bomo skušali takoj visoko napasti," je dejal Cesar in se ozrl na ekipo Malte. "Malta napreduje iz leta v leto. Na precej tekmah je pokazala lepo igro, prihaja v priložnosti, mogoče jim manjka nekaj kakovosti pri zaključkih, ampak je zanimiva ekipa. Maltežani bodo imeli toliko priložnosti, kot jim jih bomo mi dovolili. Poskušali bomo celo tekmo nadzorovati ritem in seveda zmagati," je še povedal Cesar.

Na vprašanje, koliko vstopnic za Portugalsko bi lahko pomočnik selektorja v zadnjih dneh podelil svojim znancem, je Cesar v smehu povedal: "Za to so zaslužni fantje in ta rezultat, ki so ga naredili, je res izjemen. Mislim, da bi lahko tokrat imeli 50 do 60 tisoč navijačev, a nimamo tako velikega stadiona. Bodo pa Stožice res pokale po šivih. Za vstopnice pa dobivam klice iz Slovenije, Italije, Hrvaške, lepo je to (smeh)."

Članki iz rubrike