profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
1 05.03.2024 08:16:47

Bo Ronaldo igral v Stožicah? Tu je odgovor za vse lastnike vstopnic in celotno slovensko javnost!

Profimedia
Približuje se težko pričakovana tekma v Stožicah, s Portugalske pa prihajajo pozitivne novice v povezavi z njenim prvim zvezdnikom Cristianom Ronaldo. Slednji si v Sloveniji nadvse močno želi igrati, toda ...

Čeprav je portugalska izbrana vrsta polna izjemnih nogometašev, kot so (v poljubnem vrstnem redu glede na različne okuse in preference) Bernardo Silva, Joao Felix, Bruno Fernandes, Rafael Leao in še nekateri, je v zvezi z norišnico na področju zanimanja za bližajoči se prijateljski obračun te imenitne reprezentance s slovensko v Stožicah vsekakor treba reči bobu bob. Izrazito največji del te norišnice v lovu na vstopnice in v prizadevanju biti v čim večji meri čim bližje dogodku namreč izvira iz fenomena okrog 39-letnega megazvezdnika svetovnega nogometa, enega najboljših igralcev vseh časov in edinstvene ikone z največ sledilci na družbenih omrežjih med vsemi milijardami njihovih uporabnikov. Vprašanje, ali bo Cristiano Ronaldo v Slovenijo dejansko prišel in zaigral, je zato vprašanje (četudi pogosto boječe zamolčano) številka ena, odgovor iz Portugalske pa je voda na mlin vseh vpletenih.


"Vsi blizu reprezentance govorijo isto in na to se lahko popolnoma zanesete. Ne samo da želi Cristiano biti del marčevske reprezentance za ti dve prijateljski tekmi, temveč bo na teh dveh tekmah tudi igral. Želi si igrati, dodatna reprezentančna nastopa z možnostjo krepitve statistike in rekordov tudi v ostalih kategorijah sta mu pomembna in skladje z razmišljanjem selektorja je pri tem popolno," je kolegom s tiskane izdaje Ekipe SN povedal človek iz srca portugalskega reprezentančnega dogajanja, ki ne želi biti imenovan.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike