agadez, niger Svet24.si

Se za Evropo zdaj pripravlja »grozljiv scenarij«?

mariana budanova Svet24.si

Kdo je zastrupil ženo šefa ukrajinskih vohunov?

1691237728-dsc0847-01-1691237639154 Necenzurirano

Pirc Musar verjela ukrajinskemu "tihotapcu", ki je...

PERISKOP Sara Flis Reporter.si

Zaradi Janševe naveze z razvpitim županom ...

kranjc Ekipa24.si

Srce parajoča izpoved hokejista Aleša Kranjca, ...

Odnos med bratoma je na dnu .. Odkrito.si

Je možno, da je William do Harryja tako ...

luka doncic Ekipa24.si

Navijači so v velikih skrbeh! Dončić ...

nu
nu
0 20.11.2023 23:19:26

To lahko le Jan Oblak! Ne boste verjeli, kaj je kapetan izjavil le nekaj trenutkov po zmagi

alesfevzer.com
Jan Oblak je tokrat žarel od sreče.

Večinoma je resen, osredotočen, miren. Po zmagi nad Kazahstanom in po uvrstitvi Slovenije pa je bil tudi Jan Oblak nasmejan, srečen, uresničile so se mu otroške sanje. To, na kar je dolgo časa čakal, tudi ko je šlo Sloveniji slabo, je zdaj končno dočakal. In to s kapetanskim trakom na roki. 

"Vse se je izšlo tako, kot je bilo potrebno in da smo si po dolgih letih, ne bom rekel mučenja, zaslužili to evropsko prvenstvo. Vloženega je bilo veliko dela in truda z vseh strani, vse je šlo v to smer, da se uvrstimo na evropsko prvenstvo. Zdaj nam je to končno uspelo. Vsi smo zadovoljni in srečni, to smo si zaslužili. Verjamem, da v Nemčijo ne gremo samo nastopat. Da bomo tudi tam prišli do dobrega rezultata," je le nekaj trenutkov po uvrstitvi na evropsko prvenstvo proti Nemčiji že pogledoval Jan Oblak. Povsem v svojem slogu. Kljub veselju je že našel nov izziv, nov cilj. 

Kapetan Slovenije je v izjavi za Šport TV še dodal, da mu slovenski grb od majhnih nog veliko pomeni, zdaj pa je lahko v tej vlogi, da pomaga Sloveniji do odličnih rezultatov. "Verjamem, da to ni to, da lahko dosežemo še več od tega. Čutim zadovoljstvo in ponos, da nam je uspelo to, kar nam je. O tem sem sanjal od majhnih nog. Odigral sem že veliko pomembnih tekem v karieri, tudi finala in vse živo, toda nastop na evropskem prvenstvu je velika stvar. Vedno bom dal vse za ta grb."

Značke: jan-oblak, slovenija

Članki iz rubrike