blagajna, denar, kraja Svet24.si

V centru Ljubljane sta otroka učila tatinske ...

melone Svet24.si

Dišeča melona za hidracijo telesa in zaščito ...

grad-poženik Necenzurirano

Bi kupili grad? Prodaja se tudi zaradi bivšega ...

tina gaber robert golob pl Reporter.si

Redek prizor: Robert in Tina, Janez in Urška so ...

slovenski navijac - turska novinarka Ekipa24.si

Huda scena! Slovenski navijač pristopil k turški...

Kaj nam je želela sporočiti? Odkrito.si

Nova teorija zarote! Kate nam želi sporočiti, da...

slovenija navijaci Ekipa24.si

Vroče kalkulacije! Kaj se mora zgoditi, da ...

nu
nu
0 18.10.2023 12:00:14

V srce! Slovenija je postala izjemna ekipa, to razkritje iz slačilnice vas bo osupnilo!

Martin Metelko
Žan Karničnik se zaveda, da je Slovenija naredila velikanski korak proti evropskemu prvenstvu, a pred reprezentanco sta še odločilni tekmi.

Žan Karničnik ima v slovenski reprezentanci vse pomembnejšo vlogo, je eden od nosilcev igre, bržkone je tudi on eden največjih 'krivcev', da Slovenija na zadnjih tekmah prejema tako malo zadetkov. Kakšni so njegovi vtisi po zadnji nadvse pomembni zmagi v Belfastu?


"Za nami je res težka tekma, težko gostovanje. Vedeli smo pred tekmo, da je to izrazito domačinska ekipa, ki jo nosi občinstvo. Ampak dosegli smo zadetek, na koncu smo mogoče malce zaspali, vendar smo zadržali prednost, predvsem po njihovem rdečem kartonu. Na koncu štejejo tri točke. Preživeli smo ta pekel," je o tekmi s Severno Irsko dejal član Celja in dodal: "S fanti smo se res povezali, smo izjemna ekipa. Tudi ko nam včasih ne gre, je to potrebno preživeti. V preteklosti morda takšnih tekem nismo dobili, zdaj je drugače. Tudi če ne igraš dobro, so na koncu tri točke tiste, ki štejejo."

Branilec je pred dnevi doživel veliko spremembo na klubski ravni, med reprezentančnim premorom je Celjane zapustil trener Albert Riera, na njegovo mesto pa je vodstvo kluba imenovalo Damirja Krznarja. Kaj to pomeni za vodilno ekipo slovenske lige? "Novi trener pozna slovensko ligo, kolikor sem se slišal s fanti, je vzdušje dobro in mislim, da ta menjava ne bo tako zelo vplivala na ekipo," je dejal Karničnik in na vprašanje, ali se je Riera sploh uspel posloviti od ekipe, odgovoril: "Ne še, se pa bo."

Značke: slovenija, karničnik

Članki iz rubrike