pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

STA
STA
0 23.02.2023 12:56:07

Napočil je trenutek! Po dveh odličjih s svetovnih prvenstev sporočil ne preveč veselo novico!

Profimedia
Dolgoletni branilec hrvaške nogometne reprezentanci Dejan Lovren se je danes poslovil od igranja v reprezentanci. O svoji odločitvi je že obvestil selektorja Zlatka Dalića in predsednika hrvaške nogometne zveze (HNS) Marijana Kustića.

"Želim se obrniti na vas z ne preveč veselimi novicami, a verjemite mi, da sem odločitev sprejel z odprtim srcem in po dolgem premisleku," je novico o svojem odhodu sporočil 33-letni nogometaš v čustvenem pismu, ki ga je objavila HNS.


Lovren, po rodu iz Zenice v Bosni in Hercegovini, se je od reprezentance poslovil po 78 nastopih in petih golih ter kot dobitnik dveh kolajn s svetovnih nogometnih prvenstev, bronaste iz Katarja in srebrne iz Rusije pred štirimi leti.

"Najlepša stran te reprezentančne zgodbe zame je, da smo vse to ustvarili v minulih petih letih. Meni se to, če sem iskren, še vedno zdi kot velike sanje. Skozi mene je šlo toliko čustev, posebno v letih 2018 in 2022, da je to težko opisati. Živel sem za takšne trenutke in jih doživljal z največjim ponosom. Nikoli jih ne bom pozabil, vedno jih bom nosil v srcu," je zapisal ter se obenem zahvalil vsem svojim dosedanjim selektorjem in soigralcem pa tudi tistim, ki so delovali v zakulisju.

Članki iz rubrike