zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 21.02.2023 14:00:19

Slovenci razbili Špance! Čeferin, Mijatović in druščina so odčitali lekcijo španskim kolegom!

Martin Metelko
Predstavniki Nogometne zveze Sloveniije, ki jim je pomagal tudi predsednik Uefe Aleksander Čeferin, so se v Madridu na prijateljski tekmi pomerili s predstavniki španske zveze in slavili visoko zmago s kar 4:0.

Vse kaže, da je veteranska ekipa Nogometne zveze Slovenije, ki v zadnjem obdobju igra prijateljske tekme z ekipami drugih nogometnih zvez, zares odlična. Potem ko so Slovenci razbili Argentince, so se zdaj znesli še nad Španci. 


Slovenija je namreč na prijateljski tekmi slavila z visokih 4:0, med strelce pa so se vpisali športni direktor Domžal Senijad Ibričić, ki je prišel pomagati Slovencem, pomočnik Matjaža Keka Milivoje Novaković, predsednik Uefe Aleksander Čeferin in še en nekdanji dolgoletni reprezentant, zdaj pa trener v mlajših selekcijah NZS Branko Ilić. Za Slovenijo so sicer igrali Robert Vovk, Bojan Jokić, Boštjan Cesar, Branko Ilić, Mišo Brečko, Aleksander Radosavljević, Miran Pavlin, Senijad Ibričić, Milivoje Novaković, Aleksander Čeferin in Radenko Mijatović. 

Tudi španska zasedba je bila sicer izjemno močna. V njej so bili številni nekdanji zvezdniki evropskega nogometa. Gaizka Mendiate , Albert Luque, Julen Guerrero, Ivan Campo, Ruben De La Red, Alfonso so zgolj nekatera imena, ki so se pomerila proti Sloveniji. V kadru so bili tudi Espana, Juanjo, Pablo Amo, Fernando Sanz, Luis Rubiales (zdajšnji predsednik španske nogometne zveze), Fernando Giner, Emilio Amavisca, Victor Sanchez Del Amo, Ignacio Camacho, Salva Ballesta, Juan Senor, Francis in Jose Mari. Ne glede na zvezdniško zasedbo pa Španci proti Slovencem niso imeli nobenih možnosti. 

Značke: slovenija, španija

Članki iz rubrike