Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

Ekipa SN / nu
Ekipa SN / nu
0 09.12.2022 09:01:28

Hrvaški selektor se je pred tekmo z Brazilijo spravil v težave! Užalil Melito, kar je sledilo ...

Profimediaž
Hrvaško danes čaka četrtfinale svetovnega prvenstva, pred tekmo z Brazilijo pa se hrvaški selektor ukvarja tudi z umetnostnim drsanjem.

Hrvaški kapetan Luka Modrić je v četrtek še zadnjič pred današnjo tekmo z Brazilijo stopil pred sedmo silo, družbo mu je seveda delal selektor Zlatko Dalić. Na tiskovni konferenci je bilo govora predvsem o stanju v ekipi in tekmici Braziliji, je pa Dalić med drugim spregovoril tudi o umetnostnem drsanju. Hrvaški selektor se je namreč opravičil za svojo izjavo po tekmi z Japonsko, ko je dejal, da nogomet ni umetnostno drsanje, ampak borba za rezultat. "Opravičujem se za svojo izjavo o umetnostnem drsanju. Nisem mislil nič slabega, celo pohvalil sem ta šport, ki je težak. Hotel sem samo povedati, da je v tem športu v primerjavi z nogometom pomemben vtis."

Njegovo opravičilo je bilo v prvi vrsti namenjeno Meliti Juratek. Direktorica Zlate piruete, ki se je v sredo začela v Sisku, je bila namreč tista, ki se je obregnila ob njegovo izjavo po tekmi z Japonsko. "Resnično mi je žal, da je dan pred začetkom najstarejšega tekmovanja na svetu v umetnostnem drsanju, 54. Zlate piruete, trener hrvaške reprezentance ekipe Zlatko Dalić podal neprimerno izjavo, ki je brez spoštovanja naslovila drug šport. Umetnostno drsanje je na lestvici najtežjih športov, le nekaj mest za nogometom, oba pa sta med dvajsetimi najtežjimi športi. Našim nogometašem želim vso srečo, želim jim zmago, brez podaljškov in brez enajstmetrovk, tako da lahko vsi ljubitelji športa takoj po tekmi odhitijo v Sisek na ogled in uživajo v umetnostnem drsanju na 54. Zlati pirueti," je takrat dejala Melita Juratek. In s svojo kritiko Zlati pirueti prinesla nemalo dodatne (ter vedno dobrodošle) odmevnosti.

Članki iz rubrike