Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu/sta
nu/sta
0 01.12.2022 08:50:09

Mehiški boksar grozil Messiju, zdaj pa ... Tega ni pričakoval nihče, glejte, kaj je Alvarez izustil tokrat!

Mehiški boksarski zvezdnik Canelo Alvarez se je opravičil zaradi groženj, ki jih je izrekel na račun argentinskega nogometaša Lionela Messija, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"V preteklih dneh sta me zasvojila strast in ljubezen do domovine. Dajal sem neprimerne izjave, zaradi česar bi se rad opravičil Messiju in Argentincem," je v sredo ob začetku tekem Argentine in Mehike na SP na svojem Twitter računu zapisal boksar.

"Vsak dan se kaj naučimo in danes sem bil jaz na vrsti. Obema ekipama želim veliko uspeha na tekmi. Mehiko bomo podpirali vse do konca," je še pripisal Alvarez.


Na koncu navijanje ni pomagalo, saj se je Argentina z gladko zmago nad Poljsko uvrstila v osmino finala, Mehika pa je na zelenici nadigrala Savdsko Arabijo, a v obračunu na daljavo s Poljaki zaradi nezadostne razlike v doseženih in prejetih golih vseeno ostala praznih rok.

Mehiški boksar je bil v preteklih dneh jezen na Messija. Med SP se je argentinski zvezdnik v slačilnici ob preoblačenju s čevljem dotaknil mehiškega dresa, ki je ležal na tleh. To je razburilo boksarja, čeprav je bilo na posnetku jasno vidno, da je šlo za nenamerno dejanje, saj Messi sploh ni gledal, kam je stopil.

Alvareza pa so vseeno preplavila čustva in vse skupaj je dojel kot nespoštovanje svoje domovine. "Prosi naj boga, da se ne bova srečala," je večkratni prvak zato zagrozil Messiju. Grožnje so se še stopnjevale, na koncu pa je športnik le spoznal, da s tovrstnim obnašanjem ni na pravi poti.

Značke: nogomet, mehika

Članki iz rubrike