Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 28.11.2022 12:35:43

Maroški vratar razkril pravi razlog, zakaj je po himni zapustil igrišče, in kam je v resnici odšel

Profimedia
Maroko je včeraj šokiral favorizirane Belgijce, si s tem na široko odprl vrata osmine finala, napredovanje Belgije pa postavil pod vprašaj. A poleg fantastične zmage Afričanov odmeva nenavaden pripetljaj iz začetka tekme.

Prvi vratar Maroka Yassine Bounou, sicer čuvaj mreže Seville, je pred tekmo opravil ogrevanje, kot član udarne enajsterice poslušal himno, takoj zatem pa odvihral v slačilnico, med vratnici pa se je postavil Munir Mohamed.

Že med tekmo, še posebej pa po njej so se okoli skrivnostne menjave po himni spletle številne zgodbe. Domnevno naj bi imel Bounou želodčne težave, nekateri so namigovali, da je imel težave z vidom. No, zdaj je vse jasno, 31-letni vratar je javnosti razkril pravi razlog.

Yassine Bounou 2
Reuters


"Na prvi tekmi s Hrvaško sem se poškodoval, prejel sem močan udarec. Zdravniška služba je naredila vse, da bi lahko zaigral, dali so mi precej zdravil, tik pred tekmo pa sem dobil močno vrtoglavico," je razlagal Bounou za eno od maroških televizij.

Da ne bi Maročani menjali med tekmo, je prvi vratar po himni in le nekaj sekund pred začetkom tekme zapustil igrišče. "Dobro je, da Munir branil sijajno. No, tega nisem mogel gledati, saj so me odpeljali v bolnišnico," je še dodal Bounou.

Vse to je potrdil tudi selektor Walid Regragui, ki se še ni odločil, kdo bo branil na izjemno pomembni tretji tekmi, v četrtek s Kanado. "Bounou po prejetem udarcu ni vedel, kaj naj naredi. Delali smo vse, da bi lahko zaigral. Po ogrevanju se žal ni počutil dobro in bil dovolj iskren, da to pove in svoje mesto prepusti rezervnemu vratarju, ki je svoje delo opravil zelo dobro."

Članki iz rubrike