klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

medved Svet24.si

Srečanje z medvedom – kako ravnati?

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

ronaldo 33 Ekipa24.si

Joj, kaj je naredil Ronaldu! To je predrznež, ki ...

Jure Godler Revija Stop

Godler in Prevc skupaj v stand-up?

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
0 24.11.2022 15:22:28

Je to razlog za poraz Messija in Argentine?! Ne boste verjeli, kaj je med polčasom počel trener! (video)

Profimedia
Selektor Saudove Arabije med polčasom ni bil zadovoljen s predstavo svojih varovancev.

V nogometnih krogih še vedno odmeva presenetljiv poraz, ki si ga je v prvem krogu skupinskega dela v Katarju privoščila Argentina. Ena glavnih favoritinj svetovnega prvenstva je v obračunu s Saudovo Arabijo hitro povedla in nato zapravila kar nekaj priložnosti za povišanje vodstva, vse skupaj pa se je Argentincem maščevalo v drugem polčasu, ko je 51. reprezentanca Fifine jakostne lestvice uprizorila popoln preobrat.

Lionel Messi in druščina tudi po zadnjem sodnikovem žvižgu sodeč po izgubljenih pogledih niso povsem dojeli, kaj se jim je pravkar zgodilo, naenkrat pa so njihove sanje o naslovu postavljene na precej krhka tla. Že v soboto južnoameriške prvake čaka obračun z Mehiko, prostora za še en spodrsljaj pa je zelo malo.

Po končani tekmi je bilo veliko govora o morebitnih razlogih, ki so pripeljali do prvega velikega presenečenja tega turnirja, zdaj pa so se v javnosti pojavili tudi zelo zanimivi posnetki iz garderobe Saudove Arabije. Čeprav so arabski nogometaši med polčasom proti favoriziranemu nasprotniku zaostajali le za zadetek, je selektor Herve Renard svojim varovancem dal jasno vedeti, da z njihovo predstavo ni zadovoljen. "Spoštujte navijače, 60 tisoč jih je. V prvem polčasu ste igrali, kot da gre za prijateljsko tekmo," je s pomočjo prevajalca besnel na ekipo. Zagotovo je v senzacionalnem preobratu svojo vlogo odigral tudi ta govor francoskega strokovnjaka.

Članki iz rubrike