Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.11.2022 10:59:19
Deli članek:

Privoščim Portugalski. Zakaj? To, kar počnejo Ronaldu ... Šporar osupnil z napovedjo pred SP!

Profimedia

Andraž Šporar je spregovoril pred tekmo z Romunijo.

Slovenija se bo v četrtek v Cluju na prijateljski tekmi pomerila z Romunijo, v slovenskem taboru pa je čutiti precej optimizma. "Radi bi nadaljevali dober niz z zadnjih tekem, morda vse skupaj še nadgradili, v Romunijo pa gremo zagotovo po pozitiven rezultat," je pred četrtkovo tekmo dejal Andraž Šporar, ki bi si z reprezentančnimi soigralci zagotovo želel igrati na prihajajočem svetovnem prvenstvu v Katarju, a se Slovenija tja niso uvrstili.

Ker bo mundial v prihodnjih dneh še kako vroča tema, so novinarji slovenskega napadalca prosili za komentar tudi o tem. Koga on vidi v vlogi favorita v Katarju? "Ob vseh teh dobrih reprezentancah je težko napovedati, kdo je favorit. Jaz osebno si želim, da bi zmagala Portugalska, to pa zaradi dogajanja okoli Cristiana Ronalda v zadnjih dneh," je presenetil Šporar in v nadaljevanju malce bolj podrobno opisal svoje mnenje.

"Ronaldu privoščim. Kadarkoli so ga v medijih tako 'minirali' oziroma 'rezali', je znal vedno pokazati karakter. Zato mi je on všeč. Pričakujem, da se bo enako odzval tudi tokrat. Nisem sicer na nobeni strani, ampak jaz osebno bi mu privoščil zmago, ker ljudje prehitro pozabljamo, kaj vse mu je uspelo doseči v nogometu,"
je dodal Šporar.