komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
2 14.11.2021 13:26:34

NORIŠNICA V SPLITU: 10 tisoč NAVIJAČEV z RIVE skupaj proti Poljudu, Split GORI! (foto+video)

Cropix
Kakšno vzdušje!

In medtem ko bo slovenska nogometna reprezentanca današnjo zadnjo tekmo v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo odigrala bolj za prestiž (dobro, pa za tretje mesto v skupini), bodo naši južni sosedje odigrali fantastičen dvoboj z Rusijo, ki bo neposredno odločil o tem, kdo bo v naši skupini prvi ter se bo uvrstil direktno na svetovno prvenstvo in komu bo pripadla tolažilna nagrada - drugo mesto v skupini in dodatne kvalifikacije. 

Hrvaška za prvo mesto potrebuje zmago, Rusom je dovolj že neodločen izzid. Jasno, da so se hrvaški navijači mobilizirali in da bodo danes na kultnem Poljudu pripravili peklensko vzdušje, s katerim bodo poskušali svojim ljubljencem olajšati pot na mundial, Rusiji pa ga dodatno otežiti. 

Prizori iz Splita so zares neverjetni, na tisoče navijačev, oblečenih v rdeče-belo šahovnico se že od zgodnjega jutra odlično zabava, iz Rive pa je pred nekaj minutami proti Poljudu krenila največja povorka v zgodovini hrvaškega reprezentančnega nogometa - 10 tisoč navijačev se je združno odpravilo proti stadionu Hajduka. 

O epskih prizorih govori celotna Hrvaška, naši kolegi iz Sportskih Novosti pa so pripravili fenomenalno reportažo, kjer lahko vidite, kakšna norišnica je danes v Splitu. Vse skupaj si lahko ogledate TUKAJ

Značke: hrvaška, rusija

Članki iz rubrike