krek Svet24.si

Krek je vzrok za nizko precepljenost našel v ...

Robert Golob Svet24.si

Golob odločno zavrnil možnost sodelovanja z ...

sergej racman Svet24.si

Grozi mu dolgoletni zapor, z igralnico pa služi ...

milan kucan pl2 Reporter.si

Milan Kučan: V zgodbo o malem in hudobnem palčku...

dražgoše Necenzurirano

Resnica o Dražgoški bitki #kolumna

pavec Njena.si

Hčerka Janija Pavca skočila v pevske vode

Ahonen Ekipa24.si

ŠOK v smučarskih skokih! Skakalni šampion ...

nu
nu
0 13.10.2021 00:31:49

DRAMATIČNI PRIZORI v Albaniji! Poljaki domačinom UNIČILI SANJE, potem pa ... (VIDEO)

Obračun med Albanijo in Poljsko je bil neposredni dvoboj za drugo mesto, ki prinaša dodatne kvalifikacije za uvrstitev na svetovno prvenstvo.

Albanci so imeli vse v svojih rokah, z zmago nad Poljaki bi namreč ob pričakovani domači zmagi nad Andoro čvrsto v rokah držali dodatne kvalifikacije. Varovanci Edyja Reje, 76-letnega stratega iz slovenskega Ločnika na obronkih italijanske Gorice, so skupaj z albanskim življem sanjali do 77. minute. Prav takrat pa se je ena od mrež prvič zatresla - albanska, zadetek odločitve pa je bil delo soigralca Jasmina Kurtića pri grškem Paoku Karola Swiderskega.

Albancem se je v sekundi sesul ves svet, razočarani navijači so v nemoči, jezi in besu frustracijo kanalizirali z metanjem različnih predmetov na igrišče. No, ne kar na pamet, številni projektili so bili usmerjeni v poljske igralce, ki so se veselili v bližini tribune. Tekma v Tirani je bila prekinjena, gostujoči igralci so se prijeli za glave in zbežali v slačilnico. Domnevno so se tako močno prestrašili, da tekme niso želeli nadaljevati. Na koncu je prevladal razum in dvoboj se je namesto za zeleno mizo vendarle končal na zelenici, Albance pa kakopak čaka vzgojna kazen.

albanija poljska

albanija navijaci

Značke: poljska, albanija

Članki iz rubrike