reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ba
ba
0 19.06.2021 20:52:49

NORO! Navijači najeli ZASEBNO LETALO, da bi v Glasgowu navijali za Hrvaško, končali pa so v - PRAŠKI PIVNICI

Reuters
Za štirimi hrvaškimi navijači je nadvse razburljiva avantura.

Sebastian Jagić Njare, njegov brat Šime ter prijatelja Domagoj Raljević in Luka Vojvodić iz kraja Sali na Dugem otoku so prišli na idejo, da bi si drugo tekmo hrvaške reprezentance na evropskem prvenstvu ogledali v živo, izbranci Zlatka Dalića so se v Glasgowu udarili s Češko. Priskrbeli so si vstopnice in najeli kar zasebno letalo, toda naposled spopada na Hampden Parku niso videli v živo. In niso videli niti Škotske ...

"Vzleteli smo z zadrskega letališča Zemunik, ko smo prišli nad Škotsko, pa nam je pilot razkril, da je dobil obvestilo, da moramo zapustiti škotski zračni prostor. Kar da zaradi pandemije nimamo dovoljenja za pristanek in vstop v državo. Uf, kakšno razočaranje je bilo to. Najprej, ne bomo gledali tekme, in drugo, kdo se bo zdaj osramočen vrnil domov in tekmo gledal v Zadru. To ni prišlo v poštev," je za spletno stran zadarski.hr povedal Sebastian.

Razmišljali so, kaj storiti in se odločili, da bodo zaprosili za pristanek na Češkem, da bi dvoboj spremljali v družbi nasprotnih navijačev. Pilot temu ni nasprotoval, tako ali tako je po njih prišel ravno iz Prage. "Prago smo izbrali zaradi kultne pivnice Flek, v kateri je bil ustanovljen Hajduk. Odločili smo se, da bomo tam spremljali pomembni spopad skupaj s češkimi privrženci," je dejal Sebastian Jagić Njare, ki ni ni skrival razočaranja zaradi ravnanja škotskih oblasti. Še posebej zato, kaj vse so pred tem morali dati skozi. V prvi vrsti prepričati soproge, da so jim pustile na pot. "Ni majhna stvar zbrati kar nekaj denarja in prepričati naše žene, da nas pustijo. In potem nismo mogli na tekmo. Ampak mi smo pravi navijači, uživali smo tudi v Pragi."

Članki iz rubrike