podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 01.06.2021 10:40:51

Slovenija brez Jana Oblaka?! Selektor Matjaž Kek je pojasnil, kaj se dogaja z največjim zvezdnikom!

Martin Metelko
Bo Jan Oblak izpustil obe prijateljski tekmi slovenske reprezentance?

Poškodbe so dodobra zdesetkale slovenski reprezentančni kader pred prijateljskima tekmama s Severno Makedonijo in Gibraltarjem, ob tem pa ni nemogoče, da bo moral selektor Matjaž Kek v Skopje na teren poslati enajsterico, v kateri ne bo niti – Jana Oblaka!

Kot je pojasnil Kek, ima slovenski kapetan že nekaj časa zdravstvene težave, in to vse od zadnje tekme v dresu Atletica, s katerim je Oblak letos postal španski prvak. »Ampak tudi to je sestavni del nogometa. Zato pa so zraven drugi, ki bodo tudi vskočili namesto tistih, ki jih ni oziroma ki ne bodo mogli igrati,« je poudaril Kek. Ta po stari navadi o začetni enajsterici za današnjo tekmo ni želel govoriti, je pa razkril, da bo na obeh tokratnih prijateljskih tekmah minutažo porazdelil med vse, ki so del njegovega kadra, ali vsaj med večino. No, če Oblak danes ne bi mogel igrati, bo namesto njega med vratnici zagotovo stopil Vid Belec, v pripravljenosti je tudi novinec Igor Vekić iz Brava.

EURO U-21

Največji športni dogodek v Sloveniji, UEFA Evropsko prvenstvo v nogometu do 21 let, se približuje vrhuncu. Zadnji dan maja in v začetku junija so pred nami še izločilni boji. Le še osem najboljših mladih reprezentanc je ostalo v boju za naslov prvaka stare celine. Bodoči nogometni zvezdniki evropskih velikanov s svojimi nastopi v elitnih ligah že krepko opozarjajo nase, vi pa imate izjemno priložnost, da si jih ogledate v živo v dresu njihovih reprezentanc.

Vstopnice si lahko zagotovite s spletnim nakupom preko Eventima ali na prodajnih mestih Petrola, v trgovini NZS na Mestnem trgu v Ljubljani in štiri ure pred tekmo na blagajni stadiona. Vstop na stadion je mogoč ob upoštevanju PCT pravil in ob upoštevanju ostalih ukrepov za zajezitev epidemije.

Na dan tekme bo tako v Ljubljani kot Mariboru pred stadionom možnost brezplačnega hitrega testiranja. Izkoristite edinstveno priložnost in doživite nogometni spektakel za najboljšega v Evropi v živo!

EURO U21

Značke: jan-oblak, slovenija

Članki iz rubrike