Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
1 18.05.2021 13:48:25

Velika SENZACIJA! Ne boste verjeli, kateri VELIKI ZVEZDNIK se vrača v reprezentanco! Tega ni pričakoval nihče ...

Presenetljive novice pred evropskim prvenstvom.

Slab mesec dni pred začetkom evropskega prvenstva bi lahko prišlo do velike senzacije, do vrnitve, ki je ni upal napovedati nihče. Selektor Didier Deschamps bo seznam nogometašev, na katere računa na Euru, razkril v torek ob 20.20 s prenosom na nacionalni televiziji, najuglednejši športni dnevnik L'Equipe pa je zapisal, da bo na seznamu tudi Karim Benzema, ki ga v reprezentanci ni od leta 2016.

benzema
Profimedia

Čeprav gre za najbolj vročega francoskega napadalca, ki je imel letos izjemno sezono pri Realu, pa to ni bilo dovolj za to, da bi zaigral za francosko reprezentanco. Prvič je brez velikega tekmovanja ostal leta 2016, ko ga ni bilo na evropskem prvenstvu, prav tako ni bil del francoske reprezentance, ki je leta 2018 osvojila naslov svetovnih prvakinj. Vse skupaj se je začelo leta 2015, ko je bil Benzema vpleten v zloglasno afero s posnetkom spolnega odnosa nekdanjega reprezentančnega kolega Mathieuja Valbuenaja. Benzema je bil takrat obtožen, da je pritiskal na Valbueno, da naj plača izsiljevalcem, saj je tako želel preprečiti, da bi posnetek prišel v javnost.

Takrat ga je predsednik zveze suspendiral in zdelo se je, da Benzema nikoli več ne bo zaigral za izbrano vrsto. A zdi se, da bo prišlo do velikega preobrata ...

Članki iz rubrike