jerca zajc sustersic Dobra karma

Leto dni po težki ločitvi lepa voditeljica ...

1_lara komar Svet24.si

Lara Komar o lepotnih operacijah in botoksu ni ...

aleksandra pivec bobo (3) Reporter.si

Aleksandra Pivec prepričana, da se Jože P. ...

norka, danska, koronavirus Svet24.si

FOTO: Na Danskem norke »vstajajo od mrtvih,« ...

dom danice vogrinec, dso, dom starejših Necenzurirano

Kdo bo odgovarjal za tragično bilanco epidemije

Momčilo Otašević Njena.si

Šverc komerc: Krešo drugič postal očka

tanja-žagar, pecivo Odkrito.si

Je Tanja Žagar obupala?

nu
nu
0 20.11.2020 08:22:54

BREZ ZADRŽKOV! Slovenija se veseli, nekdanji slovenski selektor pa OPOZARJA: Zdaj smo šele na ...

Martin Metelko
Nekdanji slovenski selektor je nadvse zadovoljen nad trenutno podobo reprezentance, hkrati pa opozarja, da je pred njo še veliko dela.

Slovenija se veseli. Nogometna reprezentanca je v ligi narodov osvojila prvo mesti v skupini C in brez enega samega poraza napredovala v višji kakovostni razred. Brez dvoma je to šele začetek zgodbe, ki precej obeta, zdaj je čas za veselje, hkrati pa se v reprezentanci vsi zavedajo, da je pred njimi še veliko dela. Na to opozarja tudi nekdanji slovenski selektor Bojan Prašnikar.

"Najbolj pozitivno je, da se reprezentanca počasi konsolidira ter dobiva rep in glavo, kar je tudi prineslo pozitiven rezultat. Vsekakor je dobro, da smo v skupini zasedli prvo mesto in se prebili v višji razred v ligi narodov. Res je, da smo letos igrali v nam zelo primerni skupini, kjer je bilo vendarle nekoliko lažje doseči rezultat, čeprav velja, da je vsaka zmaga težka. Pot za naprej je vsekakor začrtana, a nas čaka še zelo zahtevno obdobje. Zdaj smo šele na pol te poti," je kolegom s tiskane izdaje Ekipe SN povedal Prašnikar.

VEČ O DOGAJANJU V SLOVENSKI REPREZENTANCI IN USPEHU V LIGI NARODOV SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TEJ POVEZAVI.

Značke: prašnikar, slovenija

Članki iz rubrike