Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.11.2020 11:02:13
Deli članek:

BRAT BRATU! Iličić v TV prenosu ZA KURTIĆA naredil nekaj, kar o EDINSTVENEM DVOJCU pove vse!

Jurij Kodrun

Da sta Josip Iličić in Jasmin Kurtić velika prijatelja, vemo že dolgo.

Na včerajšnji tekmi med Slovenijo in Kosovom sta se med strelce vpisala Jasmin Kurtić, ki je dosegel svoj drugi reprezentančni zadetek in Josip Iličić, ki je v polno meril desetič. Na igrišču soigralca, v zasebnem življenju pa odlična prijatelja. Kar je Josip Iličić še enkrat več poudaril na včerajšnji novinarski konferenci, ki je zatresla športno Slovenijo in ki je bila v živo na televiziji Sportklub. 

Iličić je spregovoril o tem, koliko mu pomeni, da sta se na tekmi, na kateri se je vrnil v izbrano vrsto (tekmovalni tekmi, če odštejemo prijateljsko z Azerbajdžanom) med strelce vpisala ravno on in Kurtić, dva izjemna prijatelja. "Toliko, kot sem vesel zase, sem vesel tudi zanj. Midva sva že nekaj časa kot neločljiva brata. Veliko pomeniva eden drugemu, si svetujeva, pomagava," je dejal Iličić. 

In dodal: "Vesel sem za celotno ekipo. Vsi pa veste, da imava jaz in Jasmin poseben odnos, da sva nekaj časa skupaj hodila čez najino kariero. In si v težkih trenutkih pomagala. Ko sem bil odsoten, mi je Jasmin pomagal. Vesel sem pa za vse fante, za vse, ki se borijo za to reprezentanco. Ni enostavno igrati brez navijačev, pred praznim stadionom in se iz tekme v tekmo dokazovati."