Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
04.11.2020 10:54:53
Deli članek:

Navijači Hajduka KRIČIJO: Matjaž Kek NI REKEL NE!

Jurij Kodrun

Slovenski selektor je pri južnih sosedih še vedno vroča tema.

Takšne in drugačne špekulacije o morebitnem prihodu Matjaža Keka se nadaljujejo. In jim ni videti konca, čeprav je mariborski strokovnjak pred dnevi ob predstavitvi seznama igralcev za prihajajoče preizkušnje proti Azerbajdžanu, Kosovu in Grčiji jasno sporočil, da razmišlja zgolj in samo o slovenski izbrani vrsti.

Zdaj je svoje stališče razkril tudi v Sportskih novostih, hrvaško nogometno javnost pa zanima, ali ga je medtem novi predsednik dalmatinskega ponosa Lukša Jakobušić vendarle poklical?

"Poglejte, nekaj dni pred reprezentančnim zborom bi bilo zares nekorektno razmišljati o čem drugem. Ne samo nekorektno, bilo bi nekarakterno," je povedal Matjaž Kek in pristavil: "Pred Slovenijo so tri tekme; prijateljska z Azerbajdžanom in dve v ligi narodov s Kosovom in Grčijo. To je edino, na kar sem osredotočen, vsega drugega ne želim komentirati. Mislim, da to ne bi bilo v redu."

In vse to je dovolj, da se je pri navijačih Hajduka spet obudilo upanje. "Saj ni rekel, da ne bo trener Hajduka, potem ko bo Slovenija odigrala naslednje tri preizkušnje," kričijo mnogi privrženci kluba s Poljuda, ampak vendarle je več realistov, ki so prepričani, da je Matjaž Kek preveč resen mož, da bi karkoli storil brez soglasja vodilnih mož NZS, stališče Radenka Mijatovića in sodelavcev pa je kakopak kristalno jasno ...