ženska Dobra karma

Napoved Andreje Novak do 5. 11.: pretreslo nas bo ...

rimski kovanec, mark junij brut, julij cezar Svet24.si

Brutov kovanec, ki obeležuje Cezarjevo smrt, šel...

rogljicek kranj Reporter.si

»Za bruhat« in »represija« je besnel ...

koronavirus, test, montreal Svet24.si

Včeraj potrdili 1798 novih okužb, delež ...

bojana-beović Necenzurirano

Dr. Beović, kje so hitri testi in po kakšni ceni?

aphopis, asteroid Odkrito.si

Zemlji grozeči asteroid pospešuje, to pa ni dobro

Sandra Klemm – Sendi 2 Njena.si

Znana Slovenka iz 90-ih: Covid-19 ni kot gripa, je...

nu
nu
5 16.10.2020 10:48:56

KAMPL spet za REPREZENTANCO? Tu je NJEGOV ODGOVOR na vprašanje, ki VZNEMIRJA SLOVENIJO ...

Grega Wernig
Slovenska nogometna reprezentanca je v septembrskem in oktobrskem ciklusu lige narodov močno napredovala. Toda selektor Matjaž Kek si želi ...

Slovenski selektor si seveda želi, da bi se reprezentanci lahko pridružili tudi nekateri igralci, ki so v tem obdobju manjkali. V izbrani vrsti si želi predvsem Josipa Iličića in vrnitve Kevina Kampla, za katerega se je po tihem govorilo, da bi se lahko vrnil v slovensko izbrano vrsto. Seveda je vrnitev Kampla predvsem delo predsednika Nogometne zveze Slovenije v navezavi s selektorjem Kekom.

Kampl je v pogovoru za sloviti nemški Bild govoril o Leipzigu, selitvi in tudi slovenski reprezentanci. 

Kevin je pred dnevi (9. oktobra), praznoval 30. rojstni dan."Ne počutim se, kot bi bil star 30 let. Telo in noge so sveži kot redko v moji karieri. Za rojstni dan sem dobil od ekipe majhno darilno košaro z nekaj pripomočki za moje lase," je dejal Kevin, ki je z Leipzigom na vrhu lestvice bundeslige, v soboto pa igrajo derbi z Augsburgom, ki ima enako število točk kot Leipzig. Kampl meni, da se lahko zgodi sprememba na vrhu ob koncu prvenstva, da pade Bayern, saj bo slavila tista ekipa, ki ima najbolj širok kvalitetni kader.
In reprezentanca? Zdaj naj bi bil zadovoljen, ker ne igra več na treh frontah. "Vedno sem rad igral za Slovenijo. Toda v zadnjih osmih letih sem igral na treh različnih frontah v sezoni. In vse to ne gre. Moje telo mi je to jasno dalo vedeti. Moraš biti iskren do sebe. Zdaj se lahko v reprezentančnem premoru regeneriram," je bil iskren Kampl, ki se bo zdaj že tretjič selil v nov dom. "Res je. Selitveni servis pride v soboto.
Za vse poskrbi moja žena Vanessa, otroci pa so že nekaj dni v Solingenu, pri mojih starših. Poiskali smo popolno hišo za nas. Trenutno živimo z dvema majhnima otrokoma v petem nadstropju, blizu arene in prostora za vadbo. Zdaj pa se veselimo veliko prostora in lastnega vrta," je končal Kevin.
Ali torej še obstaja upanje, da se Kampl vrne v reprezentanco? Morda. Dokončnega NE niti v odgovoru za Bild ni dal.

Članki iz rubrike