ženska Dobra karma

Napoved Andreje Novak do 5. 11.: pretreslo nas bo ...

mrtvašnica, krsta Svet24.si

Pokopali so jo v sredo, v četrtek pa nov klic, ...

rogljicek kranj Reporter.si

»Za bruhat« in »represija« je besnel ...

pokrajinska-in-študijska-knjižnica, murska-sobota, koronavirus, vračanje-gradiva, knjige Svet24.si

To so nove izjeme: odprte knjižnice, dovoljena ...

bojana-beović Necenzurirano

Dr. Beović, kje so hitri testi in po kakšni ceni?

Marko Potrč Odkrito.si

Je Marko Potrč zapustil Slovenijo?

Luka Basi, traktor Njena.si

Luka Basi straši naokoli

nu
nu
1 16.10.2020 07:21:10

Bohar BREZ ZADRŽKOV in boleče odkrito o Koutru: Poskušal sem ga potolažiti, čeprav sem vedel, da ...

Jurij Kodrun
Nekdanji član Mure ni mogel skriti razočaranja, ker je moral zadnji reprezentančni zbor izpustiti njegov dober prijatelj Nino Kouter.

Ni mogel skriti zadovoljstva ob odlični predstavi, ki jo je začinil z dvema lepima podajama za dva zadetka Slovenije, hkrati ni mogel skriti bolečine, ki jo čuti, ker zraven ni bilo njegovega dobrega prijatelja Nina Koutra.

Nekdanji član Mure Damjan Bohar, ki je pred kratkim okrepil vrste nadvse ambicioznega hrvaškega prvoligaša Osijeka, je po tekmi z Moldavijo odkrito spregovoril o Ninu Koutru, ki je na oktobrski reprezentančni akciji manjkal zaradi karantenskega nesmisla. Kljub negativnemu testu na novi koronavirus.

Kako je to doživljal Kouter? "Vsak dan sva se slišala najmanj dvakrat. Ves čas sva bila v stikih in jaz najbolje vem, kako zelo težko mu je bilo, ko je moral zapustiti reprezentanco. Poskušal sem ga potolažiti, čeprav sem vedel, da bom verjetno neuspešen. Nimamo kaj, mora mimo tega, mora se sprijazniti s to kruto usodo in počakati na naslednje priložnosti. Vsakomur od nas bi bilo zelo težko, toda zadevo mora pustiti za seboj – in kolikor ga poznam, mu bo zelo pomagalo, ko bo ponovno lahko začel igrati tekme. Nogomet mu bo zagotovo vrnil nasmešek na obraz," je razkril Bohar. 

Značke: bohar, kouter, slovenija

Članki iz rubrike