Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
3 15.10.2020 12:32:59

ŠKANDAL po tekmi KOSOVO – SLOVENIJA. Odkrili so, kako je eden najboljših reprezentantov ... (foto)

Martin Metelko
Slovenija je vrhunsko zaključila drugi del lige narodov, z zmago v Prištini in Kišinjevu. Toda po tekmi na Kosovu se je zgodilo nekaj, kar bi mnogi najraje zamolčali.

Nedovoljen obisk mlade dame v hotelu?

Vratar Kosova Arijanet Murić (21-letni vratar Manchester Cityja, ki je posojen v Girono), eden najboljših članov kosovske reprezentance, je kljub dvema porazoma Kosova v treh dneh (z Makedonijo in Slovenijo) in sredinem remiju z Grčijo (zmage niso dosegli že več kot eno leto) na družbenem omrežju objavil fotografije, ki so dvignile športno in preostalo javnost na Kosovu na noge. 

Nogometaši Kosova so bili po porazu s Slovenijo deležni hudih kritik, kosovska spletna stran pa je objavila fotografije, kako Murić veseljači z dekletom v hotelu po porazu s četo Matjaža Keka. Muriću so ponosni prebivalci Kosova predvsem zamerili, kako se lahko po porazu tako veselo zabava. 

Direktor kosovske reprezentance Bajram Shala trdi, da je vse skupaj zelo napihnjeno: "Z Arojem se ni zgodilo nič. Na tej fotografiji ni nič posebnega. Ni bilo niti alkohola, kot se piše v nekaterih medijih. Mlada dama je bila pač slučajno v lobiju hotela in se je želela z njim fotografirati. Nič več in nič manj." Potem pa so novinarji Shali postavili vprašanje glede koronapravil, ki so navijačem onemogočila ogled tekme na stadionu. Takrat je Shala jezno vstal in odvihral z novinarske konference.

Galerija

Članki iz rubrike