janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

nu
nu
2 23.07.2020 13:45:13

LEGENDA: Ćiro je vedel OD PRVEGA DNE, da bo KEK zavrnil Dinamo! Kako? Zakaj? Tu je njegovo pojasnilo!

Nikola Miljković
Legendarni hrvaški trener je od prvega dne vedel, da Matjaž Kek ne bo trener Dinama.

Mnogi na obeh straneh meje so bili nad tem, da je slovenski selektor Matjaž Kek zavrnil bogato ponudbo Dinama, resnično presenečeni, vsi pač ne. Med slednje spada tudi trener vseh trenerjev. "Ne, takšen razplet me ni presenetil. Še več, od prvega dne mi je bilo jasno, da bo tako. Če si na nekoga pravno vezan, pogodbe ne moreš prekiniti kar tako. In ker ima Matjaž Kek sklenjeno sodelovanje z NZS, je bilo logično, da bo od krovne organizacije odvisno, ali ga bo pustila ali ne. Ni ga in tako je ostal tam, kjer je," je svoj pogled predstavil Miroslav Blažević.

Ampak če si nekdo zares želi prekiniti pogodbo, bo namen skoraj gotovo tudi uresničil. Lahko jo prekine ... "Lahko moj ku*ac," nas je z nekoliko povišanim tonom energično prekinil legendarni Ćiro in pristavil: "Ne gre kar tako. Če bi bilo tako preprosto, bi imeli svetovno anarhijo. To nikakor ne bi bilo dobro. Bili bi v veliki godlji."


Zdravko Mamić 'košaric' ni ravno navajen in bržčas ni nikakršnega dvoma o tem, da je zavrnitev Matjaža Keka zanj precejšnji udarec. "Uf, pusti to, ne udarjaj po Mamiću. Vsi tolčejo po njem, ga teptajo. Ne počni tega še ti," se je v svojem slogu odzval Miroslav Blažević in priznal, da sta z alfo in omego Dinama zdaj v dobrih odnosih.

O Matjažu Keku ima sicer vitalni 85-letnik visoko mnenje. "Vsekakor je nadvse kakovosten in ugleden strokovnjak in zaslužil si je, da ga pokliče Dinamo; zaslužil si je ponudbo takšnega kluba, toda kot sem že dejal, sem vedel, da ne bo sedel na zagrebško klop. To je bila misija nemogoče, ker je pogodbeno vezan. Če bi odšel na svojo roko, bi ga Uefa suspendirala. Za vse življenje, če malce pretiravam. Pogodbo je treba spoštovati, to je v civiliziranem svetu temelj."

CELOTEN POGOVOR S ĆIROM BLAŽEVIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: kek, ćiro-blažević

Članki iz rubrike