Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 23.07.2020 13:45:13

LEGENDA: Ćiro je vedel OD PRVEGA DNE, da bo KEK zavrnil Dinamo! Kako? Zakaj? Tu je njegovo pojasnilo!

Nikola Miljković
Legendarni hrvaški trener je od prvega dne vedel, da Matjaž Kek ne bo trener Dinama.

Mnogi na obeh straneh meje so bili nad tem, da je slovenski selektor Matjaž Kek zavrnil bogato ponudbo Dinama, resnično presenečeni, vsi pač ne. Med slednje spada tudi trener vseh trenerjev. "Ne, takšen razplet me ni presenetil. Še več, od prvega dne mi je bilo jasno, da bo tako. Če si na nekoga pravno vezan, pogodbe ne moreš prekiniti kar tako. In ker ima Matjaž Kek sklenjeno sodelovanje z NZS, je bilo logično, da bo od krovne organizacije odvisno, ali ga bo pustila ali ne. Ni ga in tako je ostal tam, kjer je," je svoj pogled predstavil Miroslav Blažević.

Ampak če si nekdo zares želi prekiniti pogodbo, bo namen skoraj gotovo tudi uresničil. Lahko jo prekine ... "Lahko moj ku*ac," nas je z nekoliko povišanim tonom energično prekinil legendarni Ćiro in pristavil: "Ne gre kar tako. Če bi bilo tako preprosto, bi imeli svetovno anarhijo. To nikakor ne bi bilo dobro. Bili bi v veliki godlji."


Zdravko Mamić 'košaric' ni ravno navajen in bržčas ni nikakršnega dvoma o tem, da je zavrnitev Matjaža Keka zanj precejšnji udarec. "Uf, pusti to, ne udarjaj po Mamiću. Vsi tolčejo po njem, ga teptajo. Ne počni tega še ti," se je v svojem slogu odzval Miroslav Blažević in priznal, da sta z alfo in omego Dinama zdaj v dobrih odnosih.

O Matjažu Keku ima sicer vitalni 85-letnik visoko mnenje. "Vsekakor je nadvse kakovosten in ugleden strokovnjak in zaslužil si je, da ga pokliče Dinamo; zaslužil si je ponudbo takšnega kluba, toda kot sem že dejal, sem vedel, da ne bo sedel na zagrebško klop. To je bila misija nemogoče, ker je pogodbeno vezan. Če bi odšel na svojo roko, bi ga Uefa suspendirala. Za vse življenje, če malce pretiravam. Pogodbo je treba spoštovati, to je v civiliziranem svetu temelj."

CELOTEN POGOVOR S ĆIROM BLAŽEVIĆEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: kek, ćiro-blažević

Članki iz rubrike