venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

nu
nu
7 19.07.2020 14:04:44

KEK je enkrat za vselej odgovoril HRVATOM: Da sem zavrnil DINAMO, ker sem se bal, kaj bodo rekli SLOVENCI? To je resnica!

Martin Metelko
Selektor Slovenije je enkrat za vselej odgovoril na vsa namigovanja.

V zadnjih dneh je bilo veliko prelitega črnila glede Matjaža Keka in njegove prihodnosti. Po tem, ko se je zdelo, da ga centimetri ločijo od vrat do zagrebškega Maksimirja, je sledil preobrat in Kek ostaja v vlogi selektorja Slovenije. S tem se Hrvati nikakor niso mogli sprijazniti oziroma niso mogli razumeti, kako je lahko zavrnil 'sanjsko' službo pri Dinamu, če je bilo že vse dogovorjeno ... 

Kasneje se je izkazalo, da stvari vendarle niso bile dogovorjene, Kek je imel ponudbo iz Zagreba, a se je po premisleku odločil, da ne prelomi besede, ki jo je dal predsedniku NZS Radenku Mijatoviću. Na vprašanje, ali si je res premislil, ker se je bal reakcije slovenske javnosti, je Kek v pogovoru za Sportske novosti enkrat za vselej odgovoril na ta namigovanja: "Ne. Vem, da nikoli ne bi mogel zadovoljiti vseh. Enostavno je šlo pri tej odločitvi za mojo načelnost. Vedno sem poslušal sebe, vedno sem sam sprejemal odločitve in vedno mi je bila pomembna beseda, bolj kot kakršenkoli podpis pogodbe. Dogovor je bil zame svet. Če sem iskren z vami. Ne bi se dobro počutil, če bi prelomil besede, ki sem jih dal slovenski zvezi."

Članki iz rubrike