Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
7 19.07.2020 14:04:44

KEK je enkrat za vselej odgovoril HRVATOM: Da sem zavrnil DINAMO, ker sem se bal, kaj bodo rekli SLOVENCI? To je resnica!

Martin Metelko
Selektor Slovenije je enkrat za vselej odgovoril na vsa namigovanja.

V zadnjih dneh je bilo veliko prelitega črnila glede Matjaža Keka in njegove prihodnosti. Po tem, ko se je zdelo, da ga centimetri ločijo od vrat do zagrebškega Maksimirja, je sledil preobrat in Kek ostaja v vlogi selektorja Slovenije. S tem se Hrvati nikakor niso mogli sprijazniti oziroma niso mogli razumeti, kako je lahko zavrnil 'sanjsko' službo pri Dinamu, če je bilo že vse dogovorjeno ... 

Kasneje se je izkazalo, da stvari vendarle niso bile dogovorjene, Kek je imel ponudbo iz Zagreba, a se je po premisleku odločil, da ne prelomi besede, ki jo je dal predsedniku NZS Radenku Mijatoviću. Na vprašanje, ali si je res premislil, ker se je bal reakcije slovenske javnosti, je Kek v pogovoru za Sportske novosti enkrat za vselej odgovoril na ta namigovanja: "Ne. Vem, da nikoli ne bi mogel zadovoljiti vseh. Enostavno je šlo pri tej odločitvi za mojo načelnost. Vedno sem poslušal sebe, vedno sem sam sprejemal odločitve in vedno mi je bila pomembna beseda, bolj kot kakršenkoli podpis pogodbe. Dogovor je bil zame svet. Če sem iskren z vami. Ne bi se dobro počutil, če bi prelomil besede, ki sem jih dal slovenski zvezi."

Članki iz rubrike