Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

dino-in-hrvoje, skrito-v-raju Njena.si

Ste prepoznali drugačno igro Hrvoja in Dina?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 14.04.2020 12:41:54

Selektor KEK ostro o boju proti KORONAVIRUSU: Povem vam, kdo se mi zdi v tej situaciji kar malo 'BOLAN'!

Jurij Kodrun
Selektor Slovenije Matjaž Kek je v intervjuju za 24ur spregovoril tudi o trenutni situaciji.

Medtem, ko zelenice mirujejo, nogometaši in nogometni strokovnjaki v tem trenutku razmišljajo le o tem, ali bodo v letošnji sezoni sploh še stopili na zelenico in če bodo, v kakšni obbliki bodo potekale tekme. Slovenija bi se morala v tem trenutku pripravljati na majski spektakel s Portugalsko s Cristianom Ronaldom na čelu, namesto tega pa tudi selektor Matjaž Kek dneve preživlja v izolaciji. 

"Spremenilo se bo vse skupaj. Jasno, denarja bo manj. A zaradi tega ne bo treba manj trenirati ali slabše igrati. Menim, da to lahko predstavlja tudi dodaten motiv, da se skozi vse težave čim prej prebijemo. Da lahko čim prej zadihamo s polnimi pljuči. Če že govorimo o virusu, ki zelo zelo vpliva na delovanje pljuč," je v intervjuju za 24UR povedal Kek. 

Na vprašanje kakšen apel bi poslal reprezentantom, nogometašem in vsem Slovencem v tej zdravstveni krizi, pa je v svojem splogu odgovoril: "Ne, res si ne želim nikomur soliti pameti. Želim si le, da bili enotni. Ne razumem, zakaj zdaj prihaja do ideoloških nasprotij? Zdaj moramo biti razumni, disciplinirani, storiti moramo vse, da bi se vsi čim bolj držali priporočil strokovnjakov s prve bojne črte. Oni vedo, zakaj gre, oni se soočajo s tem. Menim, da je število okuženih oziroma umrlih že v Sloveniji, kaj šele v tujini, grozljivo. Če ima kdo v takšnem položaju osebne interese, je ta zame malo "bolan". Še naprej se bom držal vsega, kar nam svetujejo strokovnjaki, da nam bo čim prej čim lažje, boljše."

Članki iz rubrike