Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

Vesna Šošterič (2) Svet24.si

Razvpita resničnostna zvezdnica išče moškega

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

Dejan Židan in Tanja Fajon Svet24.si

Židan ob odstopu: "Prišel je čas, da slovensko ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

nu
nu
1 14.04.2020 12:41:54

Selektor KEK ostro o boju proti KORONAVIRUSU: Povem vam, kdo se mi zdi v tej situaciji kar malo 'BOLAN'!

Jurij Kodrun
Selektor Slovenije Matjaž Kek je v intervjuju za 24ur spregovoril tudi o trenutni situaciji.

Medtem, ko zelenice mirujejo, nogometaši in nogometni strokovnjaki v tem trenutku razmišljajo le o tem, ali bodo v letošnji sezoni sploh še stopili na zelenico in če bodo, v kakšni obbliki bodo potekale tekme. Slovenija bi se morala v tem trenutku pripravljati na majski spektakel s Portugalsko s Cristianom Ronaldom na čelu, namesto tega pa tudi selektor Matjaž Kek dneve preživlja v izolaciji. 

"Spremenilo se bo vse skupaj. Jasno, denarja bo manj. A zaradi tega ne bo treba manj trenirati ali slabše igrati. Menim, da to lahko predstavlja tudi dodaten motiv, da se skozi vse težave čim prej prebijemo. Da lahko čim prej zadihamo s polnimi pljuči. Če že govorimo o virusu, ki zelo zelo vpliva na delovanje pljuč," je v intervjuju za 24UR povedal Kek. 

Na vprašanje kakšen apel bi poslal reprezentantom, nogometašem in vsem Slovencem v tej zdravstveni krizi, pa je v svojem splogu odgovoril: "Ne, res si ne želim nikomur soliti pameti. Želim si le, da bili enotni. Ne razumem, zakaj zdaj prihaja do ideoloških nasprotij? Zdaj moramo biti razumni, disciplinirani, storiti moramo vse, da bi se vsi čim bolj držali priporočil strokovnjakov s prve bojne črte. Oni vedo, zakaj gre, oni se soočajo s tem. Menim, da je število okuženih oziroma umrlih že v Sloveniji, kaj šele v tujini, grozljivo. Če ima kdo v takšnem položaju osebne interese, je ta zame malo "bolan". Še naprej se bom držal vsega, kar nam svetujejo strokovnjaki, da nam bo čim prej čim lažje, boljše."

Članki iz rubrike