ženska v rdečem Dobra karma

To so fizični aduti žensk, ki moškim najbolj ...

horoskop_napoved Svet24.si

Horoskop za ponedeljek, 28. septembra

toninn jansa pl Reporter.si

Od Kučanovega sina do Janševega ministranta: ...

meja Svet24.si

Teh hrvaških županij ni več na rdečem seznamu,...

gantar Necenzurirano

V imenu korone polnijo ordinacije in žepe ...

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

ana jaka Njena.si

Ana in Jaka Hafner nista zaročena: Nategu so vsi ...

Andrej Miljković
Andrej Miljković
2 30.01.2020 14:00:14

Iličić BREZ OVINKARJENJA! Moja prihodnost v reprezentanci? Selektorju sem povedal, da …

Martin Metelko
Josip Iličić je v odmevnem pogovoru za Ekipo SN spregovoril tudi o reprezentančni prihodnosti.

Včeraj je dopolnil 32. rojstni dan, naslednjo priložnost na velikem tekmovanju bo najboljši slovenski nogometaš imel šele čez dve leti. Kljub temu pa, hvalabogu, še ne razmišlja o zaključku svoje poti v reprezentanci, četudi je v preteklosti doživljal v glavnem razočaranja.

»Prijetno ali ne, govoril sem s selektorjem in mu povedal, kakšna je moja odločitev, kakšna je moja želja. Povedal sem mu, da se bom odzval vabilu, dokler bom dobrodošel v reprezentanci, in da ne razmišljam o ničemer drugem. Hotel sem se uvrstiti na evropsko prvenstvo, ni se mi uspelo, zdaj se hočem na svetovno. Konec debate. Bo ogromno dela, tega se zavedam, a sem nanj pripravljen,« je v obsežnem intervjuju s kolegi iz Ekipe SN povedal Josip Iličić.

Pred Slovenijo so prijateljske tekme, nato liga narodov, šele potem kvalifikacije. Namerava kaj od tega izpustiti? »Nikakor. Ne pride v poštev. Ko pravim, da bo veliko dela, to pomeni, da moramo ustvariti pravo ekipo, in vsaka tekma bo prišla prav. Sliši se obrabljeno, a le če bomo tudi prijateljske tekme vzeli zares in na njih napredovali, bomo lahko nekaj dosegli. Pa tudi, bodimo iskreni, zelo rad grem domov v Slovenijo, prija mi menjava okolja, prija mi prekinitev tukajšnjega zelo napornega, zelo utrujajočega ritma življenja. Sicer mi vožnja z avtom postaja vse daljša in me vse bolj utruja, ljubljansko letališče pa ni ravno božji dar za ugodne in udobne povezave, a se bom že znašel. Rad bi prihajal in bom prihajal,« je dodal slovenski nogometni virtuoz. Sijajne novice, vsekakor!

Članki iz rubrike