jernej damjan, niki, taya damjan Dobra karma

Iskrena Jernej in Taya Damjan - tudi o novem ...

1_ilka štuhec Svet24.si

FOTO: Ilka Štuhec navdušila s počitniško ...

UV-moski jajca denar-profimedia-0335034042 Reporter.si

Moška prostitucija: pri prodajalcih teles, ki ...

bojana-beović Svet24.si

Bojana Beović: Stanje je kar kritično. Živimo ...

janez-janša, viktor-orban, aleksandar-vučić Necenzurirano

Vučić, Orban, Janez – vse za biznis danes ...

IMG_20200708_113611_886 Odkrito.si

Omar Naber - Skriva otroka???

Helena Blagne Njena.si

V takšnem razkošju uživa Helena Blagne

Andrej Miljković
Andrej Miljković
2 30.01.2020 14:00:14

Iličić BREZ OVINKARJENJA! Moja prihodnost v reprezentanci? Selektorju sem povedal, da …

Martin Metelko
Josip Iličić je v odmevnem pogovoru za Ekipo SN spregovoril tudi o reprezentančni prihodnosti.

Včeraj je dopolnil 32. rojstni dan, naslednjo priložnost na velikem tekmovanju bo najboljši slovenski nogometaš imel šele čez dve leti. Kljub temu pa, hvalabogu, še ne razmišlja o zaključku svoje poti v reprezentanci, četudi je v preteklosti doživljal v glavnem razočaranja.

»Prijetno ali ne, govoril sem s selektorjem in mu povedal, kakšna je moja odločitev, kakšna je moja želja. Povedal sem mu, da se bom odzval vabilu, dokler bom dobrodošel v reprezentanci, in da ne razmišljam o ničemer drugem. Hotel sem se uvrstiti na evropsko prvenstvo, ni se mi uspelo, zdaj se hočem na svetovno. Konec debate. Bo ogromno dela, tega se zavedam, a sem nanj pripravljen,« je v obsežnem intervjuju s kolegi iz Ekipe SN povedal Josip Iličić.

Pred Slovenijo so prijateljske tekme, nato liga narodov, šele potem kvalifikacije. Namerava kaj od tega izpustiti? »Nikakor. Ne pride v poštev. Ko pravim, da bo veliko dela, to pomeni, da moramo ustvariti pravo ekipo, in vsaka tekma bo prišla prav. Sliši se obrabljeno, a le če bomo tudi prijateljske tekme vzeli zares in na njih napredovali, bomo lahko nekaj dosegli. Pa tudi, bodimo iskreni, zelo rad grem domov v Slovenijo, prija mi menjava okolja, prija mi prekinitev tukajšnjega zelo napornega, zelo utrujajočega ritma življenja. Sicer mi vožnja z avtom postaja vse daljša in me vse bolj utruja, ljubljansko letališče pa ni ravno božji dar za ugodne in udobne povezave, a se bom že znašel. Rad bi prihajal in bom prihajal,« je dodal slovenski nogometni virtuoz. Sijajne novice, vsekakor!

Članki iz rubrike