profimedia-0840008601 Svet24.si

Polovica slovenskih zalog žlahtne kovine je v ...

slovenska policija Svet24.si

Gruzijec peš bežal pred policisti

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Sum konflikta interesov na ministrstvu: nov zakon ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 28.11.2019 11:56:37

POČILO JE: Enrique s hudimi obtožbami na račun odstavljenega španskega selektorja, sledil je hiter ODZIV!

V španski reprezentanci je očitno močno počilo.

Luis Enrique se je vrnil na svoje mesto. Po nekaj mesecih premora je spet prevzel selektorsko mesto Španije, po njegovi vrnitvi pa se je na presenečenje vseh poslovil njegov naslednik in dolgoletni pomočnik Robert Moreno.


Več kot očitno pa se Moreno ni poslovil v prijateljskem vzdušju. Do zdaj je sicer vztrajno molčal, zdaj pa ne bo več. V sredo je o številnih temah na tiskovni konferenci spregovoril Enrique in se seveda dotaknil tudi konca sodelovanja z dolgoletnim tesnim sodelavcem. "Vesel sem, da sem se vrnil, toda čutim, da moram spregovoriti tudi o zadevah, o katerih si ne želim. Edini, ki je odgovoren za slovo Roberta Morena, sem jaz. Nihče drug. Do nesoglasja je prišlo v moji hiši 12. septembra. Dejal mi je, da si želi on voditi reprezentanco Španije na evropskem prvenstvu 2020, nato pa bo spet moj pomočnik. To me ni presenetilo. Razumem ga, saj ima visoke ambicije, kar je dobra stvar. Ampak s tem je pokazal, da ni zvest, takšnih ljudi pa ne potrebujem v svoji ekipi," je zaplet okoli selektorskega stolčka pojasnil Enrique.

A hitro se je oglasil zdaj že nekdanji španski selektor, kot ekskluzivno poroča Marca, pa se s temi besedami ne strinja. Za danes popoldne je Moreno sklical tiskovno konferenco, na kateri bo razkril svojo stran zgodbe in zanikal namigovanja o nezvestobi.

Značke: španija, moreno, enrique

Članki iz rubrike