polna luna 8 Dobra karma

Popolna navodila za izvajanje obreda ob polni Luni...

roseanne barr Svet24.si

Roseanne Barr prepričana, da je koronavirus ...

Boris Johnson Reporter.si

Medicinski strokovnjaki: Boris Johnson je izjemno ...

minimalna plača, delavec, denar Svet24.si

Obvezen dodatek 200 evrov delavcem v zasebnem ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Ko bo 15. zmanjkalo denarja za plače

Jon Ola Sand Odkrito.si

Žalostno slovo od melodij

Maja Geršak, Gašper Rifelj SR Njena.si

Gašper in Maja delila intimen videoposnetek

nu
nu
1 28.11.2019 11:56:37

POČILO JE: Enrique s hudimi obtožbami na račun odstavljenega španskega selektorja, sledil je hiter ODZIV!

V španski reprezentanci je očitno močno počilo.

Luis Enrique se je vrnil na svoje mesto. Po nekaj mesecih premora je spet prevzel selektorsko mesto Španije, po njegovi vrnitvi pa se je na presenečenje vseh poslovil njegov naslednik in dolgoletni pomočnik Robert Moreno.

Več kot očitno pa se Moreno ni poslovil v prijateljskem vzdušju. Do zdaj je sicer vztrajno molčal, zdaj pa ne bo več. V sredo je o številnih temah na tiskovni konferenci spregovoril Enrique in se seveda dotaknil tudi konca sodelovanja z dolgoletnim tesnim sodelavcem. "Vesel sem, da sem se vrnil, toda čutim, da moram spregovoriti tudi o zadevah, o katerih si ne želim. Edini, ki je odgovoren za slovo Roberta Morena, sem jaz. Nihče drug. Do nesoglasja je prišlo v moji hiši 12. septembra. Dejal mi je, da si želi on voditi reprezentanco Španije na evropskem prvenstvu 2020, nato pa bo spet moj pomočnik. To me ni presenetilo. Razumem ga, saj ima visoke ambicije, kar je dobra stvar. Ampak s tem je pokazal, da ni zvest, takšnih ljudi pa ne potrebujem v svoji ekipi," je zaplet okoli selektorskega stolčka pojasnil Enrique.

A hitro se je oglasil zdaj že nekdanji španski selektor, kot ekskluzivno poroča Marca, pa se s temi besedami ne strinja. Za danes popoldne je Moreno sklical tiskovno konferenco, na kateri bo razkril svojo stran zgodbe in zanikal namigovanja o nezvestobi.

Značke: španija, moreno, enrique

Članki iz rubrike