favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 16.10.2019 08:08:52

Mladi slovenski nogometaši premagali Madžare

Jurij Kodrun
V Celju sta se na prijateljski tekmi pomerili reprezentanci Slovenije in Madžarske do 21 let, ki bosta leta 2021 gostiteljici evropskega prvenstva. Slovenci so zmagali z 1:0 (0:0).

Izbranci selektorja Primoža Glihe, ki so pred dnevi v Mariboru igrali neodločeno 2:2 z angleškimi vrstniki, so tokrat slavili.

V prvem polčasu ni bilo pravih priložnosti, edino lepšo je zapravil Egzon Kryeziu. V drugem pa so imeli domači v 59. minuti na voljo najstrožjo kazen zaradi igranja z roko tekmecev, unovčil pa jo je Jan Mlakar. Ta je imel priložnost tudi v sodniškem dodatku, a je bil madžarski vratar na mestu.



V primerjavi s petkovo tekmo je selektor Gliha sicer izgubil Jakoba Novaka, ki je zaradi poškodbe zapustil reprezentančni tabor.

Tokrat pa je tekmo začel z Žigo Frelihom, Žanom Rogljem, Davidom Zecom, Žanom Zaletelom, Janezom Piškom, Janom Mlakarjem, Vitjo Valenčičem, Dušanom Stojinovićem, Egzonom Kryiezujem, Matijo Romom in Adamom Gnezdo Čerinom. V nadaljevanju so priložnost dobili še Dejan Petrovič, Luka Štor, Leon Sever in Sven Šoštarič Karič.

Članki iz rubrike