opekline, telefon, kopel Svet24.si

FOTO: 13-letnica si je privoščila kopel, na ...

Bangun Dobra karma

Si želite vrniti izgubljeno ljubezen?

horoskop_zodiak-astrologija Svet24.si

Horoskop za torek, 19. novembra

kalkulator, računanje, računovodja Svet24.si

Na občini Šmarješke Toplice račune vodi ...

vedeževalke Dobra karma

Tako nam napoved vedeževalca spremeni usodo

sofija Njena.si

Kdo je v resnici prsata natakarica Sofija?

daijel33 Njena.si

Danijel javno razkril, zakaj sta dvojčka postala ...

nu
nu
4 15.10.2019 19:58:01

KEK direktno o MOŽNOSTIH ZA ODSTOP! Vedel sem, v kaj se spuščam, zato v SLOVENIJO NISEM PRIŠEL ...

Martin Metelko
V intervjuju za TV Slovenija je selektor zelo neposredno odgovoril na zelo neposredno vprašanje o najbolj radikalni potezi.

V pogovoru z Anžetom Bašljem za športni program slovenske javne televizije se je Matjaž Kek spoprijel tudi z vprašanjem, ki ga je posredno dobil že na tiskovni konferenci po porazu z Avstrijo in na katerega so namigovali nekateri mediji. Torej z vprašanjem o možnosti takojšnjega odhoda s položaja bodisi v obliki odstavitve bodisi v obliki odstopa zaradi nedoseženega cilja. Kek je nanj odgovoril zelo direktno, brez ovinkarjenja in zelo jasno. 

"Ko sem se odločil za vrnitev v Slovenijo, sem zelo dobro vedel, v kaj se spuščam in kaj me bo tukaj čakalo. Dobro sem vedel, kaj me bo čakalo po zmagi, in dobro sem vedel, kaj me bo čakalo po porazu. Stalno primerjanje z drugimi selektorji in deljenje - priznam, to mi gre res na živce. A da bi bežal od svoje odgovornosti ali vsaj pomišljal na kaj takega, to pa ne. V Slovenijo nisem prišel nazaj zato, da bi bil tukaj pol leta ali eno leto," je poudaril. 

"Takšen cirkus, kot vlada v svetu, takšen kaos, seveda koga lahko pripelje tudi do razmišljanja o takojšnjem odhodu. A jaz o tem nikakor ne razmišljam. Pokazal sem, da lahko s temi fanti zelo dobro funkcioniramo. In prepričan sem, da če bomo imeli razmišljali enako in bili vsi dovolj samokritični, se bomo lahko skupaj spopadli s tem pritiskom slovenske javnosti. Ki je upravičen - po treh nastopih na velikih tekmovanjih ne more nihče pričakovati, da bomo četrti v skupini. Cilj mora biti in bo vedno uvrstitev na veliko tekmovanje," je še dodal v omenjenem intervjuju za TV Slovenija. 

Posnetek celotnega pogovora najdete na tej povezavi. 

Značke: kek, rtvslo, odstop

Članki iz rubrike