horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za torek, 15. oktobra

novorojenček Svet24.si

V plitkem grobu našli še živo novorojenčico

tišina Svet24.si

Le zakaj nas bi bilo tako strah biti sami?

nejc rene Svet24.si

Fanta barovca Nejca so brutalno pretepli: »Gre za...

buče, semena, bučna-semena Odkrito.si

Jejte buče, a ne pozabite na bučna semena

filip-wieser Njena.si

Sabino Mlakar očaral postavni osebni trener

rene-žunič Njena.si

Razkrivamo ozadje poskusa umora partnerja Nejca ...

nu
nu
0 10.10.2019 11:19:54

Zato je tako USPEŠEN! Jan OBLAK kljub nogometni evforiji z resnim OPOZORILOM: Res je, da smo blizu, toda ...

Jurij Kodrun
Jan Oblak bo na tekmi s Severno Makedonijo najverjetneje nosil kapetanski trak.

Jan Oblak je pred četrtkovim obračunom v Skopju poudaril, da vsi pričakujejo, da bodo odigrali dobro tekmo in da bodo na igrišču takšni, kot je treba."Prišli smo po točke, ampak besede ne pomagajo nič, če si tega na igrišču ne zaslužiš. Upam, da bomo pokazali vse to in da nesemo s sabo pozitiven izid,"je dejal vratar madridskega Atletica.

Dodal je, da je že prva medsebojna tekma v Ljubljani (1:1) pokazala, da je Severna Makedonija močna."Ima dobro ekipo in tudi dobre posameznike. Izid je bil takrat takšen, kakršnega si nismo želeli. Upam, da bomo pokazali več kot v Ljubljani in prišli do treh točk. Vemo pa, da bo težko, vzdušje bo verjetno izjemno,"meni Oblak.

Po njegovem mnenju se je z novim selektorjem začel nov cikel in ekipa iz tekme v tekmo napreduje."Reprezentančne akcije so na vsake toliko časa, forma se spreminja, ampak septembra smo pokazali, da smo sposobni velikih izidov. Verjamem, da bo tudi tokrat tako. Nismo bili slabi že na prvi tekmi z Makedonci, ampak na žalost smo dobili le točko. Upam, da bomo pokazali več, da bomo borbeni, da bomo šli s hladno glavo v tekmo in čakali na našo priložnost. Ne smemo pa brezglavo v določene stvari, kjer to ni potrebno."

Tudi pogled na lestvico, kjer je Slovenija druga v skupini G, ne sme zavajati."Po septembru smo res bližje, ampak vse se hitro menja. Treba bo biti stoodstoten, verjamem, da lahko veliko naredimo in da je možnost, da bomo novembra spet vsi veseli in pričakovali zadnji tekmi,"je pozitivno naravnan Oblak.

Članki iz rubrike