ljubezen Dobra karma

Verjeli ali ne: ljubezen se skriva v krvni skupini...

evelyn vadie sides Svet24.si

Malčico so iskali kar dva dni, ob strani ji je ...

PERISKOP zan katja3 Reporter.si

Janšev državni sekretar za nacionalno varnost ...

peter-kočjaž, filipini Svet24.si

FOTO: Peter in Natalija obtičala na Filipinih: ...

sanolabor, maske, zdravko-počivalšek Necenzurirano

Afera maske: dobil desetmilijonski posel, dolguje ...

Blaž Švab 1 Odkrito.si

Blaž Švab: "O svoji bolezni nisem govoril, ker ...

Rok Kunaver Njena.si

'Robert' v resnici dobrosrčen in dobrodelen

nu
nu
1 09.10.2019 08:45:13

VSA RESNICA napadalca MARIBORA: Da je ZAVRNIL REPREZENTANCO?!? Selektor GOVORI NEUMNOSTI, saj...

Jurij Kodrun
Vroča zgodba ima vroče nadaljevanje.

V Bosni in Hercegovini močno odmevajo besede selektorja članske reprezentance Roberta Prosinečkega, da je Jasmin Mešanović pred časom zavrnil njegov vpoklic v izbrano vrsto. Prosinečki ni razkril, kdaj naj bi se to zgodilo, so se pa na stran napadalca Maribora zdaj postavili novinarji enega od medijev v BiH in poudarili, da Prosinečki govori neumnosti. Mešanović tako nikdar ni zavrnil BiH, ker ne bi želel igrati zanjo, marveč se je vabilu preprosto moral odpovedati. Zaradi – poškodbe!

"Prosinečki trdi, da je Mešanović zavrnil igranje za reprezentanco, toda tedaj je dejansko okreval po operaciji. Tedaj so mu v glavo vgradili ploščico, saj je prejel udarec v obraz. Moral je počivati in zaradi tega ni odšel na turnejo v Združene države Amerike. Izpustil je tudi veliko tekem svojega Maribora. Selektor je vseeno rekel, da je zavrnil igranje za reprezentanco, češ da ne moreš izbirati, kdaj boš igral in kdaj ne. Dodal je tudi, da mora obstajati določen kodeks, čeprav se tega niti ne spoštuje niti Mešanović ni zavrnil igranje za reprezentanco," so se na stran napadalca prvaka Slovenije postavili pri Cazin.net.

Že na začetku leta 2018 je svojo zgodbo predstavil tudi Mešanović: "Znano je, da sem dobil povabilo v reprezentanco Bosne in Hercegovine, vendar sem se odločil ostati z ekipo. Da se temeljito pripravim in v optimalnem stanju dočakam spomladanski del. Menim, da sem sprejel pravo odločitev. Da ne bi kdo napačno razumel, moram poudariti, da mi je bilo v veliko čast in zadovoljstvo, ko sem prejel vabilo. Spoznanje, da me spremljajo v vodstvu moje države, bo v prihodnje le še dodaten motiv zame. Srečen sem, da sem se znašel na seznamu, toda ni šlo za uraden termin Fife. Smo sredi priprav, le v najboljši formi, ko sem pripravljen, sem dobrodošel klubu in reprezentanci. Upam, da je vsem razumljiva moja odločitev. Bom pa storil vse, da ostanem med kandidati za naslednje tekme."

Članki iz rubrike