Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
5 26.09.2019 14:56:27

HOTIĆ ZA BOSNO?! Tole Kekovo sporočilo mladeniču si kar NATISNITE IN OBESITE nad posteljo!

Matjaž Kek se na današnji tiskovni konferenci ni mogel izogniti vprašanju o Dinu Hotiću, ki naj bi se že odločil, da bo igral za reprezentanco Bosne in Hercegovine.

Pred Slovenijo sta naslednji dve reprezentančni preizkušnji, še kako vroča tema pa je odlični vezist Maribora Dino Hotić. Slednji naj bi se odločil zamenjati nogometno državljanstvo, po igranju za mlajše izbrane vrste slovenske reprezentance bi lahko v prihodnje igral za člansko reprezentanco Bosne in Hercegovine. Kaj na to pravi slovenski selektor Matjaž Kek?


"V enem trenutku razumem in zadeva je seveda povsem legitimna. Odločitev vsak posameznik nosi na svojih ramenih, nekdo jo mora pač sprejeti. Jaz sem vesel, da se tisti fantje, ki so nosili dres, zavedajo pomembnosti, spoštovanja in vsega ostalega, kar predstavlja igranje za Slovenijo. Mislim, da smo lahko veseli, da je to nogometašem uspelo pokazati. To, kar danes in v teh dnevih uspeva odbojkarjem, samo potrjuje, kako reagirajo igralci, ko dobijo vabilo za igranje v državni reprezentanci. Če se pa kdo odloči drugače, pa seveda nekako razumem. Glede Kampla in Skubica sem že povedal svoje mnenje. To ne smatram za kakšno izsiljevanje, mislim, da sem že dovolj pokazal s tem, da je bil ta igralec poklican v Španijo in da je tam igral. To dokazuje, da o njem razmišljamo."


"Seveda je igralec, ki mi je zelo zanimiv, bilo bi zelo nekorektno, če bi to zanikal. So razmišljanja nogometne zveze, lahko ste prepričani, da smo naredili vse, odzvali smo se na način, ki je za mene edini primeren in tako bo vedno, ko se bomo znašli v takšnem položaju. Seveda bo pa nerodno, če se bo pred naslednjo akcijo pojavilo 15 igralcev, ki si bodo želeli zamenjati državljanstvo," je na tiskovni konferenci pred naslednjo reprezentančno preizkušnjo z nasmehom na ustih dodal slovenski selektor.

Značke: hotić, slovenija, kek, matjaž

Članki iz rubrike