Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ba
ba
1 10.09.2019 12:06:27

BALKOVEC RAZKRIL! Soigralci so ZAHTEVALI, da to MORAM NAREDITI. In veste kaj, ne vem, če si lahko predstavljate ...

Jurij Kodrun
Nogometaš Empolija je v drugem polčasu dvoboja z Izraelci zaigral namesto poškodovanega Bojana Jokića.

Slovenska izbrana vrsta je imela v ponedeljek dva slavljenca. Rojstni dan sta praznovala selektor Matjaž Kek in Jure Balkovec, ki so jima pred tekmo vse najboljše zaželeli tudi navijači v Stožicah.

V nasprotju z dvobojem s Poljaki, v katerem se je nadvse izkazal, je nogometaš Empolija preizkušnjo proti Izraelu začel na klopi. Bojan Jokić je odslužil kazen in se vrnil v ekipo, toda v nadaljevanju je bil nekdanji član Empolija spet na igrišču, med polčasoma je zamenjal poškodovanega kapetana. "Bil sem presenečen, da moram v igro, a bil sem tudi pripravljen," je povedal Jure Balkovec in razkril, da je dobil najlepše darilo za rojstni dan.

"Veste kaj. Ko smo v hotelu imeli malico, so soigralci zahtevali, da kot slavljenec moram imeti govor. In jasno sem povedal, da si želim eno in edino darilo. Zmago proti Izraelu, izjemno pomembne točke," je povedal levi bočni branilec, ki po veliki zmagi zadovoljstva kakopak ni skrival. "Ko si na igrišču, ko si v tekmi, moraš v vsakem trenutku ohraniti zbranost. Pretirana čustva niso dobrodošla, ne smeš si jih privoščiti, toda Benjaminov gol za zmago sem doživel zares zelo čustveno. Sicer pa smo pokazali karakter. Ne vem, ali si lahko predstavljate, kako močna mora biti ekipa, da ji lahko uspe takšen preobrat."

Članki iz rubrike