nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
1 09.09.2019 22:39:34

JAAAAAAAA! Norišnica v Stožicah! PREOBRAT ZA ZGODOVINO in pomembno zmago Slovenije v boju za Euro

M24.SI
Slovenska nogometna reprezentanca je s pomembno zmago ohranila realne upe na uvrstitev na evropsko prvenstvo prihodnje leto.

Slovenska izbrana vrsta je zadela v najboljšem možnem trenutku tik pred koncem prvega polčasa, nato pa z bledo predstavo na začetku drugega povsem otežila svoje delo z dvema prejetima zadetkoma.

V prvem polčasu je imela slovenska izbrana vrsta igro pod nadzorom, do gola pa jim je uspelo priti ob koncu polčasa, ko je sijajno akcijo po lepi podaji Josipa Iličića zaključil Benjamin Verbič.

V drugem polčasu pa so takoj na vrata Oblaka pritisnili Izraelci, ki so hitro prišli do izenačenja prek vezista Natcha. Šok je bil še večji v 63. minuti, ko je napako Kurtića neusmiljeno kaznoval Zahavi za vodstvo gostov.No, Slovenci se niso dali, takoj so izenačili. Po podaji Šporarja je zadel Bezjak.

Do konca smo upali na popoln preobrat. S škarjicami je poskušal Šporar, a mu je izraelski vratar sijajno ubranil strel. No, v 91. minuti pa odrešitev. Po podaji Kurtića je še drugič zadel Verbič, ki je poskrbel za huronsko navdušenje v Stožicah in za pomembno zmago.

Še posebej ob neodločenem izidu Poljske in Avstrije, s čimer je Slovenija zdaj na lestvici skupine G na drugem mestu z 11 točkami, prva je Poljska s 13., Avstrijci pa imajo 10 točk.

Značke: nogomet, slovenija, izrael

Članki iz rubrike