nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

ba
ba
1 09.09.2019 12:40:06

SRCE PARAJOČE! Zmago posvetili Benedejčiču, on pa takole OSUPNIL VSE: Hvaležen za to, toda veste, kaj ...

Grega Wernig
Selektor in nogometaši so zmago proti Poljski posvetili Kekovemu pomočniku Igorju Benedejčiču, ta pa se je odzval v svojem slogu.

Tako selektor kot igralci so po tekmi s Poljsko poudarjali, da so zmagali tudi za Igorja Benedejčiča, da uspeh posvečajo njemu. "Veliko mi pomeni zmaga, veliko mi je pomenilo, ko sem videl fante veseliti se. Toda … Največ mi je pomenilo, ko sem pogledal proti klopi in videl Beneta. Ko sem videl, kako se veseli on – to je bilo največ, od tega ne more biti močnejše nič. Še enkrat poudarjam, zmago v prvi vrsti posvečamo njemu," je med drugim poudaril Matjaž Kek.

"Ah, poglejte … Hvaležen sem jim za vse to. Vsem skupaj in vsakemu posebej, toda veste, kaj … Ne zame, ta zmaga je pomembna za slovenski nogomet. Za ves slovenski nogomet. Ker potrebuje takšne spektakle, potrebuje takšne zmage. Močno upam, da bomo tudi proti Izraelu ponovili odlično igro. Da bo podoba znova takšna, kot si želimo, da bomo na visoki kakovostni ravni. Če bi nam uspelo zmagati še enkrat, bi bilo to nekaj izjemnega, vendar ne dvomim o tem, da premoremo dovolj kakovosti, da nam lahko uspe. Na krilih navijačev, za katere verjamem, da bodo znova napolnili tribune in podprli reprezentanco," se je odzval Igor Benedejčič in nato namenil prav posebno sporočilu Matjažu Keku. "Ko se mi je zgodilo, kar se mi je, mi je od prvega dne stal ob strani. In mi stoji ob strani. Pokazal je svojo človeško plat. Ni le odličen strokovnjak, je tudi velik človek. To, kar je storil zame, je nekaj izjemnega."

Članki iz rubrike