miro cerar, kongres smc Svet24.si

Cerar razkril, kaj se mu je upiralo

Domen Kumer Svet24.si

Domen Kumer še ni prebolel izgube, izdal pa je ...

enakonočje Svet24.si

Pozor! Enakonočje prinaša lekcije za vse nebesne...

Frančiška Ćetković Svet24.si

Predsednica sindikata upokojencev: »To se pravi, ...

wyatt russell Odkrito.si

Wyatt Russell: Sin hollywoodskih zvezdnikov se je ...

nusa lesar Njena.si

Poslovila se je zaradi alergije

ksenija jan Njena.si

Šok za kmete: Na posestvu velik preobrat

ba
ba
1 09.09.2019 12:40:06

SRCE PARAJOČE! Zmago posvetili Benedejčiču, on pa takole OSUPNIL VSE: Hvaležen za to, toda veste, kaj ...

Grega Wernig
Selektor in nogometaši so zmago proti Poljski posvetili Kekovemu pomočniku Igorju Benedejčiču, ta pa se je odzval v svojem slogu.

Tako selektor kot igralci so po tekmi s Poljsko poudarjali, da so zmagali tudi za Igorja Benedejčiča, da uspeh posvečajo njemu. "Veliko mi pomeni zmaga, veliko mi je pomenilo, ko sem videl fante veseliti se. Toda … Največ mi je pomenilo, ko sem pogledal proti klopi in videl Beneta. Ko sem videl, kako se veseli on – to je bilo največ, od tega ne more biti močnejše nič. Še enkrat poudarjam, zmago v prvi vrsti posvečamo njemu," je med drugim poudaril Matjaž Kek.

"Ah, poglejte … Hvaležen sem jim za vse to. Vsem skupaj in vsakemu posebej, toda veste, kaj … Ne zame, ta zmaga je pomembna za slovenski nogomet. Za ves slovenski nogomet. Ker potrebuje takšne spektakle, potrebuje takšne zmage. Močno upam, da bomo tudi proti Izraelu ponovili odlično igro. Da bo podoba znova takšna, kot si želimo, da bomo na visoki kakovostni ravni. Če bi nam uspelo zmagati še enkrat, bi bilo to nekaj izjemnega, vendar ne dvomim o tem, da premoremo dovolj kakovosti, da nam lahko uspe. Na krilih navijačev, za katere verjamem, da bodo znova napolnili tribune in podprli reprezentanco," se je odzval Igor Benedejčič in nato namenil prav posebno sporočilu Matjažu Keku. "Ko se mi je zgodilo, kar se mi je, mi je od prvega dne stal ob strani. In mi stoji ob strani. Pokazal je svojo človeško plat. Ni le odličen strokovnjak, je tudi velik človek. To, kar je storil zame, je nekaj izjemnega."

Članki iz rubrike