stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ba
ba
1 09.09.2019 12:40:06

SRCE PARAJOČE! Zmago posvetili Benedejčiču, on pa takole OSUPNIL VSE: Hvaležen za to, toda veste, kaj ...

Grega Wernig
Selektor in nogometaši so zmago proti Poljski posvetili Kekovemu pomočniku Igorju Benedejčiču, ta pa se je odzval v svojem slogu.

Tako selektor kot igralci so po tekmi s Poljsko poudarjali, da so zmagali tudi za Igorja Benedejčiča, da uspeh posvečajo njemu. "Veliko mi pomeni zmaga, veliko mi je pomenilo, ko sem videl fante veseliti se. Toda … Največ mi je pomenilo, ko sem pogledal proti klopi in videl Beneta. Ko sem videl, kako se veseli on – to je bilo največ, od tega ne more biti močnejše nič. Še enkrat poudarjam, zmago v prvi vrsti posvečamo njemu," je med drugim poudaril Matjaž Kek.

"Ah, poglejte … Hvaležen sem jim za vse to. Vsem skupaj in vsakemu posebej, toda veste, kaj … Ne zame, ta zmaga je pomembna za slovenski nogomet. Za ves slovenski nogomet. Ker potrebuje takšne spektakle, potrebuje takšne zmage. Močno upam, da bomo tudi proti Izraelu ponovili odlično igro. Da bo podoba znova takšna, kot si želimo, da bomo na visoki kakovostni ravni. Če bi nam uspelo zmagati še enkrat, bi bilo to nekaj izjemnega, vendar ne dvomim o tem, da premoremo dovolj kakovosti, da nam lahko uspe. Na krilih navijačev, za katere verjamem, da bodo znova napolnili tribune in podprli reprezentanco," se je odzval Igor Benedejčič in nato namenil prav posebno sporočilu Matjažu Keku. "Ko se mi je zgodilo, kar se mi je, mi je od prvega dne stal ob strani. In mi stoji ob strani. Pokazal je svojo človeško plat. Ni le odličen strokovnjak, je tudi velik človek. To, kar je storil zame, je nekaj izjemnega."

Članki iz rubrike