nostradamus Dobra karma

Nostradamus koronavirus napovedal že leta 1555!?

8bc81a5187af8fa9da5efc0dbcdc8de1 Svet24.si

"Rada te imam do lune," sporočila očetu svojih ...

pahor jansa bobo1 Reporter.si

Pustna povorka pri Pahorju: bodo vodje poslanskih ...

temperatura, bolezen, vročina Svet24.si

Slovenska turistka zbolela na smučanju v Italiji!...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

To so poslovneži, ki se rešujejo milijonskih ...

Domen Kumer Njena.si

Zaradi Domna Kumra jokala kot dež

vatroslav in valentina Njena.si

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje ...

nu
nu
3 09.09.2019 10:07:26

Izjemno RAZKRITJE Jasmina KURTIĆA: JOJO mi je pomagal, ko nisem imel NIČESAR, dajal mi je ...

Nepogrešljivi član zvezne vrste reprezentance Slovenije Jasmin Kurtić je izlil dušo v čustvenem intervjuju.

Kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN so v posebni rubriki Povabilo na kavo tokrat gostili dolgoletnega člana slovenske reprezentance Jasmina Kurtića, ki ima pri tridesetih letih za sabo izjemno življenjsko zgodbo. 

Eno najtežjih, a hkrati najbolj vznemirljivih obdobij zanj je bila selitev v Palermo po le nekaj mesecih igranja za Gorico. V Novi Gorici se mu je življenje obrnilo na glavo, takratni športni direktor kluba Uroš Dovžak mu je namreč predstavil Amirja Ružniča, trenutno najbolj priznanega slovenskega agenta. Z morebitnim prestopom in odhodom v tujino si v tistem trenutku ni želel beliti glave, zavedal se je, da je pred njim ogromno dokazovanja. A nato je sledila zgodba, ki jo je Jasmin označil za čudno. "Po domači tekmi z Nafto smo imeli dva prosta dneva in odločil sem se, da se bom odpeljal domov v Belo krajino. Prišel sem do Semiča, ko me je poklical Amir in mi dejal: 'Kurta, obrni se, podpisala bova za Palermo.' Najprej sem mislil, da se šali, nato pa je vztrajal, da je vse to res. Takoj sem se obrnil in se odpeljal nazaj v Novo Gorico, med vožnjo se mi je v glavi odvrtel celoten film. Od Kanižarice, Bele krajine, službe … Ko sem podpisal in sem se vračal domov, sem skoraj vso pot jokal od sreče," je razlagal s tresočim glasom in solznimi očmi.

V Palermu je spoznal Josipa Iličića, ki je le nekaj mesecev prej skupaj z Amirjem Bačinovićem prestopil v ta klub. In prav Jojo je bil tisti, ki mu je že v prvem trenutku priskočil na pomoč in s katerim je spletel izjemno prijateljstvo, ki traja še danes. "Z Josipom sva se takoj ujela, res mi je neizmerno pomagal. Ko sem prišel v Palermo, nisem imel ničesar. Dajal mi je obleke, trenirke, veliko časa sem preživel pri njem," je razlagal in dodal: "Nisva tiste vrste prijatelja, ki bi se klicala vsak dan, ki bi si ves čas dopisovala, ampak res se z veseljem vidiva. Še posebej zdaj, ko imava oba družine."

Članki iz rubrike