ribi Dobra karma

Kaj nam prinaša prehod Sonca v astrološko ...

ttt Svet24.si

Želela se je ločiti, sodil ji je z nožem. ...

POL201804273605 Reporter.si

Ali bosta Bojan Požar in Žan Mahnič splavila ...

zmago jelinčič Svet24.si

Sodišče zavrnilo Jelinčičevo tožbo! Zmago je ...

20200219-00990389 Necenzurirano

Rekonstrukcija afere "prisluškovanje"

Tamara Korošec Njena.si

Tamara po koncu razmerja ognjevita po srcu in ...

hana luz Njena.si

Hana nima več tako polnih ustnic

STA
STA
2 03.08.2019 08:30:39

BRUTALNA KAZEN za Messija! Argentinski superzvezdnik bo VEČ MESECEV brez nogometa ...

Argentinski nogometni superzvezdnik Lionel Messi si je prislužil tri mesece suspenza južnoameriške zveze Conmebol. Razlog za tako visoko kazen so bržčas komentarji, ki jih je Messi izrekel na račun Conmebola po tekmi za tretje mesto na južnoameriškem prvenstvu, ko je zvezo obtožil korupcije. Ob tem bo moral plačati še 45.000 evrov denarne kazni.

Messi v tem času ne bo smel odigrati nobene tekme za argentinsko reprezentanco, so danes še sporočili iz Conmebola, kjer niso specificirali, zakaj je Messi sploh prejel kazen, poroča francoska agencija AFP.

Po malem finalu 6. julija na Copi Americi, Argentinci so premagali Čile z 2:1, je argentinski virtuoz dejal: "Bilo je premalo spoštovanja do naše ekipe. Lahko bi naredili tudi mi kaj bolje, toda obenem nam niso pustili do finala. Korupcija in sodniki niso dovolili, da bi navijači uživali v finalu. To uničuje nogomet." Nato ni prišel niti na podelitev kolajn, ker "res ne bi smeli sodelovati pri tej korupciji".Že pred tem pa si je skupaj s čilskim nogometašem Garyjem Medelom prislužil rdeč karton, zanj šele drugi v celotni nogometni karieri, čeprav so videoposnetki pokazali, da sam ni storil ničesar narobe, še poroča AFP. Zaradi kartona je bil tako in tako že suspendiran za eno tekmo kvalifikacij za mundial 2022.

Ob novi kazni bo tako Messi izpustil štiri prijateljske tekme gavčev, novembra pa bo spet lahko zaigral v dresu z državnim grbom.

Članki iz rubrike