favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
6 08.07.2019 08:19:27

Messi v HUDEM SRANJU: Grozi mu BRUTALNA kazen, Argentinca bo to močno zabolelo!

Profimedia
Lionelu Messiju grozi huda kazen.

Lionel Messi se po novem reprezentančnem neuspehu ni zavil v molk. Nasprotno. Po porazu v polfinalu, kjer je morala Argentina priznati premoč Braziliji, je na račun vodstva tekmovanja, južnoameriške nogometne zveze in sodnikov izrekel kar nekaj hudih očitkov ter obtožb, med drugim je odgovorne obtožil, da favorizirajo Brazilijo in da je vse zrežirano, da bo na koncu zmagala. 


CONMEBOL se je na te njegove besede že odzval in v izjavi za javnost obsodil "neprimerne obtožbe, ki nimajo osnove in stvarne podlage" ter sramotijo južnoameriško prvenstvo. "V nogometu kdaj zmagaš in kdaj izgubiš. Eden od osnovnih temeljev pa je fair play, da se sprejme končni izid ter da se spoštuje odločitve sodnikov," je zapisal CONMEBOL.

A to še ni vse. Zdaj na vodstvu zveze razmišljajo o kazni, ki si jo zaradi teh hudih obtožb zasluži Messi. V pravilih je namreč jasno zapisano, da nogometaši in ostali nogometni delavci ne smejo blatiti zveze, v nasprotnem primeru jim grozi kazen do dveh let neigranja za reprezentanco. CONMEBOL bo incident zdaj podrobno preučil, v najslabšem primeru pa bo moral Messi izpustiti južnoameriško prvenstvo, ki bo na sporedu prihodnje v Argentini in Kolumbiji, manjkal pa bo tudi v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2022, ki ga bo gostil Katar.

Značke: messi, argentina

Članki iz rubrike