Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
4 27.05.2019 13:09:02

Zakaj ni igralcev iz slovenske lige? Matjaž Kek je povedal in POJASNIL VSE!

Martin Metelko
Matjaž Kek je razkril seznam, ki pa je privzdignil kar nekaj obrvi. Na njemu ni niti enega igralca iz slovenske lige, toda ...

Matjaž Kek je na današnji tiskovni konferenci razkril seznam 23 igralcev, na katere računa na prihodnjih dveh obračun slovenske reprezentance. A številne je presenetila odsotnost igralcev iz slovenske lige. Zakaj je temu tako?

Slovenski selektor je pojasnil, da na igralce iz slovenske lige ni pozabil, a bo počakal do finala slovenskega pokala, na katerem se bosta pomerili dve najboljši slovenski ekipi. Kaj pričakuje do finala in kaj bo tam gledal?

"To bo finale domače sezone, tam se bosta pomerili najboljši slovenski ekipi. Gledal bom vse tiste, ki lahko igrajo za slovensko reprezentanco. Upam, da bomo v vrhuncu sezone gledali dobro in kvalitetno tekmo. Ta tekma me zelo zanima in spisek bo po tej tekmi zagotovo dopolnjen z igralci iz slovenske lige," je sedmi sili pojasnil Kek.


Slovenija se bo z Avstrijci merila 7. junija, z Latvijci pa tri dni pozneje v Rigi. Avstrija je trenutno na lestvici Mednarodne nogometne zveze 34., Slovenija je 63., Latvija pa 133.

V skupini G sicer po dveh krogih vodi Poljska s šestimi točkami, Severna Makedonija in Izrael jih imata po štiri, Slovenija dve, Avstrija in Latvija pa sta še brez točk.

Seznam za Avstrijo in Latvijo:
- vratarja: Jan Oblak (Atletico Madrid), Vid Belec (Sampdoria);
- branilci: Bojan Jokić (Ufa), Andraž Struna (Anorthosis Famagusta), Miha Mevlja (Rostov), Aljaž Struna (Houston Dynamo), Petar Stojanović (Dinamo Zagreb), Miha Blažič (Ferencvaros), Nemanja Mitrović (Jagiellonia), Jure Balkovec (Hellas Verona);
- vezisti: Josip Iličić (Atalanta), Jasmin Kurtić (Spal), Rene Krhin (Nantes), Benjamin Verbič (Dinamo Kijev), Miha Zajc (Fenerbahce), Domen Črnigoj (Lugano), Jaka Bijol (CSKA Moskva), Damjan Bohar (Zaglebie), Žan Majer (Lecce), Jon Gorenc-Stanković (Huddersfield), Denis Popović (Orenburg);
- napadalca: Robert Berič (St. Etienne), Andraž Šporar (Slovan Bratislava).

Značke: kek, slovenija

Članki iz rubrike