vesolje horoskop Dobra karma

Astrološka napoved za april 2020 za vseh 12 ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 3. aprila

xi jinping re Reporter.si

Teorija zarote: kitajski komunisti širijo lažne ...

krizanteme, cvetličarna Svet24.si

Za vrtnarije in cvetličarne ne velja več ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Igralniškemu milijonarju mega posel z maskami

238337424 Odkrito.si

Indira v bolnišnici - Stanje se je zelo ...

jaka ana Njena.si

Ljubezen po domače: Pri Hafnerjih bodo spet ...

nu
nu
0 22.05.2019 13:37:04

Med bitko za Euro ŠOK EPSKIH RAZSEŽNOSTI! Zvezdnik ZAVRNIL reprezentanco zaradi - POROKE?!

Profimedia
V Izraelu so v šoku.

Potem ko so remizirali s Slovenijo (1:1) in razbili Avstrijo (4:2), so Izraelci začeli iskreno verjeti v nastop na evropskem prvenstvu 2020, zdaj pa jih je doletel šok, ki mu številni ne morejo verjeti. Za tekmi z Latvijo in Poljsko so namreč ostali brez enega svojih največjih adutov. Toda da bi bilo vse še stokrat huje, Moanes Dabour ni odpadel zaradi poškodbe, marveč se je reprezentanci odpovedal kar sam! In to zaradi sila bizarnega razloga - ker se bo poročil! Poroka je seveda nekaj posebnega, a da bo zaradi tega pustil na cedilu svojo državo ... Ne, tega številni ne morejo in predvsem nočejo razumeti.

Dabour, nogometaš Red Bulla iz Salzburga, trdi, da se je sicer trudil prestaviti obveznosti, povezane s poroko, a da mu to nikakor ni uspelo. Ko so ga prosili, naj poroko odpove oziroma prestavi na drugi datum, je preprosto odgovoril, da to ni možno. Izraelska zveza še ni sporočila, kako se bo odzvala. A nogometašu se menda obetajo hude sankcije. 

Sedemindvajsetletnik je sicer v tej sezoni v izjemni formi, saj je za salzburške bike na 47 tekmah zabil kar 35 golov. V zadnjih dveh sezonah se je med strelce vpisal kar 64-krat. Njegova odločitev zato v Izraelu še toliko bolj odmeva. Kar je udarec za Izrael, je seveda dobra novica za Slovenijo ...

Značke: moanes-dabour, izrael

Članki iz rubrike