Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
6 25.03.2019 13:35:59

Spet s KEVINOM KAMPLOM v reprezentanci!? Matjaž Kek je pojasnil VSE

Tit Košir
Slovenska nogometna reprezentanca je odigrala uvodni tekmi kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020. Tako na gostovanju v Izraelu kot v nedeljo doma proti Severni Makedoniji je pustila dober vtis, a hkrati osvojila "le" dve točki po neodločenih izidih 1:1.

Po nekaj težavah v zvezni vrsti se poraja razmišljanje, kako dobrodošel bi bil Kevin Kampl. Ta se je jeseni odločil, da ne bo več igral za izbrano vrsto. Selektor Matjaž Kek pravi, da ga sicer ni prečrtal, tako kot nikogar drugega, ampak "če je volja na drugi strani".


"Seveda bi prišla prav kakovost igralca iz nemške lige. A razmišljal bom o tistih, ki so tukaj, in tistih, ki hočejo igrati za reprezentanco. Stojim za tem, da imamo potencial, da moramo nadaljevati selekcijo in težnjo, da poskušamo biti na vsakem koraku kakovostnejši. Dodati pa moramo samozavest, hrabrost, ki v določenih trenutkih manjkata," je povedal Kek.

Naslednji preizkušnji v kvalifikacijah slovensko vrsto čakata 7. in 10. junija, najprej bo gostovala v Avstriji, nato pa še v Latviji.

Članki iz rubrike