Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 20.11.2018 13:37:49

HRVATI SKOČILI V ZRAK! Sprašujejo se, kdo je tako na dnu, da prodaja kolajno iz svetovnega prvenstva?

Na spletni strani 'The Saleroom' se je pojavila napoved za avkcijo, v kateri bo naprodaj izjemno vreden in redek primerek kolajne iz nogometnega svetovnega prvenstva.

Jasno, novica se je ekspresno hitro razširila po vsej Hrvaški, tudi po celotni regiji. Gre namreč za bronasto kolajno, ki jo je pred dvajsetimi leti na svetovnem prvenstvu v Franciji osvojila hrvaška nogometna reprezentanca. V opisu piše, da je to redek primerek, originalno bronasto odličje na tribarvnem svilenem traku. Proizvajalec je Bertoni. Obstaja le 30 primerkov takšne kolajne.

bronasta kolajna


Avkcijska hiša jamči za avtentičnost kolajne, obenem jamči za diskretnost - identitete prodajalca ostaja skrivnost. Začetna cena je postavljena na 7500 evrov. Avkcija v nemškem Kasselu se bo začela 7. decembra ob 14.30, končala pa naslednji dan ob 11.30.

Kdo od tridesetih Hrvatov torej prodaja kolajno? Prejeli so jo igralci: Dražen Ladić, Petar Krpan, Anthony Šerić, Igor Štimac, Goran Jurić, Slaven Bilić, Aljoša Asanović, Robert Prosinečki, Davor Šuker, Zvonimir Boban, Silvio Marić, Marjan Mrmić, Mario Stanić, Igor Tudor, Ardian Kozniku, Robert Jarni, Zoran Mamić, Goran Vlaović, Dario Šimić, Krunoslav Jurčić in Vladimir Vasilj, selektor Ćiro Blažević ter še šest članov strokovnega vodstva.

RTX4BS07


"Ne verjamem, da bi kdorkoli od mojih igralcev prodajal kolajno, saj so vsi dobro preskrbljeni. Morda je kolajna ukradena, nikoli se ne ve. Gotovo se bo prej ali slej izvedelo, takšne stvari se namreč vedno razkrijejo," je dejal Ćiro in potrdil, da med nedavnim vlomom v njegovo hišo lopovi kolajne niso ukradli.

"No, da si ne lažemo, vse na tem svetu ima svojo ceno. Tudi jaz bi svojo prodal za dober denar," je še dodal.

Trenutni selektor ognjenih Zlatko Dalić, ki je letos s svojimi varovanci še izboljšal rezultat generacije iz leta 1998, je šaljivo pristavil: "Naj se vsi skupaj zberejo na enem mestu, pa bomo videli, kdo nima kolajne."

Značke: hrvaška, kolajna, avkcija

Članki iz rubrike