stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 15.11.2018 18:51:42

RAZKRITJE! Počilo med ILIČIĆEM IN TRENERJEM, posledice neverjetne: Bil je 'NADRKAN' in ...

Martin Metelko
Josip Iličić po daljši in zahrbtni bolezni igra vse bolje in bolje. Toda to ne pomeni, da je na zelenici vedno vse v najlepšem redu.

O tem priča tudi zgodba iz preteklega meseca, ko se je Josip Iličić vrnil v Bergamo po reprezentančnih tekmah proti Norveški in Cipru. Takrat je bil očitno Josip zelo jezen zaradi obeh tekem (verjetno pa tudi zato, ker je igral, ko mu klub ni dovolil), kar je na lastni koži spoznal njegov trener Gian Piero Gasperini. Strateg Atalante pa ima svoj način, kako spraviti Josipa v red, oziroma kako z njim shajati. V današnjem intervjuju za Gazzetto dello Sport je poudaril, kako jezen je Iličić prišel nazaj v klub in kako je to pripeljalo do njegove ... sanjske forme!? 

"Iličić je velik šampion, le da včasih to pozablja in se osredotoča na druge stvari. Ko si to želi, je velik, izjemen igralec. Nedavno sva se močno sprla. Ko je prišel nazaj iz reprezentančnega tabora, je bil 'nadrkan', posledično sem bil takšen tudi jaz. Toda tedaj sva razčistila ključne stvari in zdaj je videti povsem drugače kot na tekmah pred tem. Pod mojimi grobimi metodami se skriva velika naklonjenost do Josipa," je dejal 60-letni Italijan na čelu vse boljšega kluba iz Bergama. Tudi zaradi Iličića.

Očitno je Gasperinijev način vodenja tako moštva kot posameznikov v zadnjih tednih vendarle izzval tisto najboljše od Iličića. 

ilicic
vszi

Članki iz rubrike